A csillagok állása szerint 2021-ben ismét utazhatunk, de nem minden jegynek ajánlott útra kelnie

Egy dologra valószínűleg mostanra mindenki kíváncsi: a sok lemondás és négy fal között eltöltött idő után vajon mikor kaphatjuk vissza a szabadságot, hogy újra útra kelhessünk. Bár állítólag a csillagok azt mutatják, hogy hamarosan, de hogy ezt milyen keretek és szabályok közé szorítva tehetjük meg, egyelőre nem tudni. Lesz, aki bármilyen áron útra akar majd kelni, és élvezni is fogja, de olyan is akad majd, akinek a várva várt utazás nem feltétlen hozza meg azt az élményt és sikert, amire számított. Cikkünk elkészítésében három külföldi, utazási horoszkópokat készítő oldal volt segítségünkre, vegyék annyira komolyan az előrejelzést, amennyire érdemes. De azért szórakozzanak jól, és olvassák el, hogy az önök napjegyének milyen utakat jeleznek a csillagok 2021-re! 

Kos

Az első tüzes csillagjegyet, a Kost a Mars bolygó uralja, ezért energikus, határozott, szenvedélyes, adrenalinfüggő és kalandvágyó. A tökéletes úti cél számára egy természeti csodákkal teli hely, ahol rengeteg időt tölthet el a szabadban, és kedvére felfedezheti a környéket. Tökéletesen elégedett lesz, ha az argentin Monte Fitzroyon túrázik, kirándulást tesz a perui Machu Picchun, vagy úszik egyet Indonézia érintetlen óceánjaiban.

A Monte Fitzroy egy hegy a patagóniai Los Glaciares Nemzeti ParkbanForrás: Alejandro Dau/Wikipedia

2021: Ez az év a Kosok egy részének hosszabb ideig tartó és több utazást is tartogat. A munkájával vagy vállalkozásával kapcsolatos utazások nagyon eredményesek és biztonságosak lesznek, de a csillagállások szerint családi kirándulásokban is lesz része. Akik önállóan utaznának, legyenek körültekintőek, figyelmeztetik az asztrológusok a Kos jegy szülöttjeit. Néhányan az idei év harmadik és negyedik negyedévében felsőoktatás céljából is elutazhatnak külföldre. A külföldi tanulmányokra vágyó hallgatók jó eséllyel válthatják valóra az álmaikat, mivel az oktatás és az utazás szempontjából is kedvező a bolygók állása.

Bika

A Bika élete a földi örömökről szól. Hedonista, aki szeret finom ételeket enni, jókat aludni és kényelmesen élni. A legjobb úti cél egy ilyen utazónak egy előkelőbb hely lehet, ahol igazán belevetheti magát az élvezetekbe. Az olasz Amalfi-part a Salernói-öböl északi részén húzódó, 50 kilométer hosszú partszakasz, félreeső strandokkal, pasztell színű falvakkal, szőlőültetvényekkel és csodálatos éttermekkel, ami ideális hely lehet minden Bika számára. 

A partszakasz egyik legismertebb kisvárosa Positano, amely népszerűségét a Napsütötte Toscana című filmnek is köszönhetiForrás:Jensens/Wikipedia

2021:  Az év egy rövid kirándulással vagy wellness-kezeléssel kezdődhet a Bika jegyűeknek. Idén akár egyedül vagy családostól is elindulhat valamilyen vallási helyre, zarándokhelyre, hogy elméje lenyugodjon, és újból energiát kapjon a napi rutinjaihoz. A Bikák idei utazási horoszkópjában több üzleti jellegű út is látható, amelyek fontosak lehetnek a vállalkozásaik növekedése szempontjából. Azok a hallgatók, akik továbbtanulás miatt szeretnének külföldre menni, szeptembertől októberig jó híreket kaphatnak, és a csillagok állása szerint jól is járnak.

Ikrek

Az Ikrek jegyű emberről tudni lehet, hogy éles eszű, gyorsan reagál mindenre, imád beszélgetni, és általában sok barátja van. A legérdekesebb vonása, hogy duális énje miatt néha ellentmondásos ízlése és vágyai is vannak. De a legfontosabb tudnivaló az Ikrek szülöttjével kapcsolatban, hogy nem szeret unatkozni, ezért valószínűleg egy olyan kirándulást élvez igazán, ami intellektuálisan is felcsigázza. Ha természetbarát, akkor válasszon egy paradicsomi úti célt, például Thaiföldön a csodálatos Ko Szamuj szigetet. Ha pedig kíváncsi kalandor, aki imád új dolgokat megtanulni, akkor jól jár azzal, ha egy olyan helyre utazik, ami tele van izgalommal és nyüzsgéssel, mint például a spanyolországi Madrid

Madrid nyüzsgő város, ahol mindig történik valami, és sok látnivaló is akadForrás: javier alarno/Pixabay,

2021: A vállalkozók üzleti céllal akár többször is utazni fognak, míg a munkavállalóknak ebben az évben ritkábban lesz alkalmuk útra kelni. Ha külföldi útra indulna egy Ikrek jegyű, legyen óvatos, mert nem biztos, hogy az olyan eredményt fog hozni, mint amire számított, hiszen az utazások idén különösen sok pénzüket felemészthetik. Október és november környékén a családdal azonban kellemes utazást tehetnek, akár külföldön is. 

Rák

A Rák az egyik legizgalmasabb és legintenzívebb jegy. Meglehetősen romantikus, érzékeny, és szüksége van a családorientált utazásokra, ahol otthon érezheti magát. Ha valaki igazi örömet szeretne okozni e jegy szülöttjének, érdemes egy romantikus kiruccanást választania, ahol egy kis időt eltölthetnek kettesben. Itthon a Balaton-felvidéken, egy tengerentúli utazás esetén egy kaliforniai nyaraláskor például a Napa-völgyben vagy a mellette lévő Sonomában remekül érezné magát. Az egész évben tartó kellemes meleg időjárás mellett szőlőültetvények és bájos butikhotelek tarkítják a környéket.

San Franciscótól egy órára északra található az ország leghíresebb borvidéke, emellett rendkívül hangulatos isForrás: Stan Shebs/Wikipedia

2021: Az éves utazási horoszkóp azt mutatja, hogy ebben az évben a Rák jegy szülöttjei nem nagyon érdeklődnek az utazások iránt, és továbbra is igen elfoglaltak és elkötelezettek lesznek a munkahelyükön. Idén a családjukkal, rokonaikkal vagy barátokkal együtt elmehetnek egy mennyei helyre belföldön, és az az utazás valószínűleg jól is alakul majd a számukra. Talán nem is baj, ha nem terveznek hosszabb külföldi utat, mert ott akár kellemetlen élményben is részük lehet.   

Oroszlán

Ennek a jegynek a szülöttje nagyon kreatív, kissé hiú és szereti élvezni az életet. Egy olyan, számára inspiráló úti célt kell találnia, amelyet a művészetek, a kultúra és a luxus tölt meg. Az Oroszlán is szeret enni, és olyan fenséges kulturális látnivalókat megnézni, mint például a gyönyörű paloták, templomok és kastélyok. Irány tehát az egyik dél-európai város, például Firenze vagy Milánó. Ezek az úti célok szuper fotóbarát helyek, és rengeteg kulturális eseménynek, programnak adnak otthont.

Milánó építészeti és kultúrális öröksége felbecsülhetetlenForrás: Dinmitris Vetsikas/Pixabay

2021: Érdemes rövid utazásokat, hétvégi kiruccanásokat szervezniük már csak az észszerű költekezés miatt is. Az Oroszlán napjegy alatt született hallgatóknak bár megvan az esély arra, hogy külföldre utazzanak továbbtanulási célból, előfordulhat, hogy ott aztán gondokkal kell szembesülniük. Áprilisban, júniusban és szeptemberben komoly kilátások adódhatnak szakmai utakra, amelyek viszont veszteségeket hozhatnak számukra.

Szűz

Ez a jegy a Föld elembe tartozik, amely gyakorlatias és kiváló szervezőkészségéről is ismert. Aki a Merkúr által uralt bolygó alatt születik, annak az igazi örömet az nyújtja, ha olyan helyekre utazik, amelyek megfelelnek hatékonyságra törekvő és precíz személyiségének. Ázsia néhány országa nagyszerű úti cél lehet a Szűz számára. A Thaiföldi Pattajában és Csiangmajban, illetve Vietnamban a személyiségének köszönhetően szinte otthon érezheti magát. Ha viszont egy számára teljesen idegen kultúrában szeretne elmerülni, utazzon Tokióba vagy Szöulba

Nemcsak az északnyugat-vietnami tájegység elbűvölő, az ország nagy része ilyen csodálatos látnivalókkal várja az utazókatForrás: Pierre Mounier - Mountains/Wikipedia

2021: Április második felétől külföldi utazásra számíthat, és akár többször is üzleti útra indulhat. Ez az év nem biztos, hogy sok személyes jellegű vagy családi utazást tartogat a Szűz jegyűeknek, mivel a munkájukkal és a karrierjük bővítésével lesznek elfoglalva. Ugyanakkor, ha mégis rászánják magukat és útra kelnek, összességében számukra ez az év kedvező lehet az utazások terén.

Mérleg

A Mérleget a Vénusz bolygó uralja, amely a szeretet, a szépség és a művészet bolygója. Hedonista, elbűvölő és karizmatikus e jegy szülöttje, és természetesen a gyönyörű úti célok vonzzák, ahol Instagramra kívánkozó fotókat készíthet. Nem bírja a zajjal, káosszal teli helyeket. A legjobb úti célok számára, ha olyan divatos, gyönyörű városba megy, mint például Stockholm, vagy elutazik a svájci Alpokba, esetleg a francia vidéken utazgat, amelyek természetes varázsát lelkesen felfedezheti.

Nem mindennapi élmény elbűvölő kis francia falvakban sétálniForrás: Iecreusois/Pixabay

2021: Az év nem tartogat sok meglepetést, legalábbis annak első felében. Összejöhet ugyan egy extravagáns, rövid út a kedvesével, ez azonban anyagilag nagyon sok kiadással fog járni. Az év második fele viszont akár egy tengeren túli utazást is hozhat, ami nagyon jól sikerül. A Mérlegek közül lesznek olyanok, akik a munkahelyük áthelyezése miatt költöznek el az állandó lakóhelyükről, másoknak kellemes utazásban lehet részük a családjukkal. Azok a hallgatók, akik nyitottak arra, hogy egy külföldi országban folytassák a tanulmányaikat, idén megfelelő alkalmat találhatnak rá.

Skorpió

A víz elembe tartozó Skorpió általában intuitív, nagylelkű, hűséges és gondoskodó. Szeret olyan helyekre járni, ahol kapcsolatba léphet a legmélyebb énjével, és dönthet úgy is, hogy egyedül utazik. Ha introvertált típus, érdemes elkerülnie a zsúfolt európai célpontokat. Sokkal jobban fogja érezni magát, ha néhány kevésbé ismert kelet-európai fővárost látogat meg. Az észtországi Tallinn tökéletes utazási célpont lehet számára.     

Az óváros egy részlete, háttérben a tallinni pályaudvarralForrás: Diego Delso/Wikipedia

2021: Idén a Skorpióknak sok erőfeszítést kell tenniük, ha külföldre utaznának. Ez vonatkozik azokra a diákokra is, akik külföldön szeretnék folytatni a tanulmányaikat. Erre a február, az április közepe és a szeptember a legideálisabb időpont. Előfordulhat, hogy a Skorpióknak rövid időn belül külföldre kell utazniuk, ami miatt mélyen a zsebükbe kell majd nyúlniuk. De sokkal inkább a kirándulások, a rövid belföldi nyaralások tehetik élvezetessé az idei esztendőjüket.

Nyilas

Született utazó, aki szereti felfedezni a világot. Őszinte, optimista, mindig a következő nyaralási úti célon jár az esze, és ennek megfelelően nehezen tud egy helyben maradni. Akkor érzi magát a legjobban, ha pozitív, boldog emberek veszik körül, akikkel szórakoztató és kalandokkal teli nyaralásban lehet része. A Nyilas esetében minden úti cél jó lehet! Mivel azonban szereti az izgalmakat, még boldogabb lesz egy olyan helyen, ami kalandos tevékenységeket kínál a számára. Nagyszerű célpont lehet ehhez a Galápagos-szigetek vulkanikus szigetcsoportja a Csendes-óceánon.

Igazi állatparadicsom van itt: óriásteknősök, pingvinek, fókák, különleges madarak és hüllők otthonaForrás: Gonzo1887/Pixabay

2021: Bár a Nyilasok imádnak utazni, az idén csak akkor kelnek útra, amikor erre szükségük lesz. Leginkább néhány családi kirándulásra vagy partnerükkel kettesben eltöltött, rövidebb utazásra számíthatnak. A külföldi tanulmányokra jelentkező hallgatók utazási esélyei azonban meglehetősen fényesek, és el is utazhatnak az általuk választott országba.

Bak

Ez a jegy igazi urbanista, városlakó, aki munkamániás, és néha annyira belemerül a mindennapi rutinba, hogy még nyaralni is elfelejt. Szereti a kényelmet, az éttermeket, a szállodákat és a kulturális tevékenységek számos lehetőségét. A Bak általában nagyon jól érzi magát, amikor olyan kozmopolita városokba utazik, amelyek a hét minden napján, 24 órában kínálnak tennivalókat. A legjobb úti célok a Bak számára London, New York, vagy olyan városok, mint Szöul, esetleg a törpe városállam, Szingapúr. Egy dolog biztos: ezeken a helyeken rengeteg látnivalót és tennivalót fog találni.

A világ egyik legmodernebb helye Szingapúr, mégis nagy figyelmet fordítanak arra, hogy a természet markánsan jelen legyenForrás: miguel9610/Pixabay

2021: Ebben az évben kis családi kirándulásokra van lehetőségük, de üzleti utak is szóba jöhetnek, amelyek szakmailag nagyon fontosak és előnyösek lesznek a Bak számára. Rövid utazásokat terveznek a családtagokkal, elmehetnek zarándoklatra, vagy egyszerűen meglátogathatnak egy vallási helyet. Néhányan kalandtúrára is vállalkozhatnak, amelynek élménye fokozza az önbizalmukat. Azok a diákok, akik külföldre mennének felsőoktatás céljából, kissé nehezen tudják majd megszerezni vízumukat, de erőfeszítéseiket végül siker koronázza. Komoly égi segítséget kapnak azok a Bakok is, akik külföldön szándékoznak letelepedni.

Vízöntő

Az eredetiségével és függetlenségével egy Vízöntő a legjobb oldalát tudja megmutatni egy társaságban, aminek könnyen a középpontja lesz. Számára a legjobb úti célok azok a helyek, ahol felfedezheti a világ csodáit. A Tanzánia északi részén, 5895 méterrel a tengerszint felett található Kilimandzsáró például egy szuper úti cél lehet számára. Itt felkutathatja a világ kevésbé ismert, gyönyörű helyeit, miközben a belső békéjére és az élet szépségeire összpontosíthat.       

Ernest Hemingwayt is megihlette a hely, amiről A Kilimandzsáró hava című elbeszélése tanúskodikForrás: Charles Asik/Wikipedia

2021: Egyes Vízöntő jegyűeknél előfordulhat, hogy az egész évet külföldön kell tölteniük, míg más, külföldön élők visszatérhetnek a saját hazájukba. Idén néhányan a tengerentúlra is eljuthatnak a tanulmányaik vagy vállalkozásuk révén, de egy ilyen út nem biztos, hogy olyan pozitív és kifizetődő lesz, mint amire számítanak. A kis családi kirándulások és túrák boldoggá teszik a Vízontöket, egy pazar utazás a családdal pedig örök emlék maradhat számukra.

Halak

Ez a leglelkesebb jegy mind a 12 közül. Akkor érzi magát a legjobban, ha kapcsolatban áll a belső énjével és spirituális gyakorlatokat végezhet, jógázhat vagy meditálhat. Érzelmes és érzékeny jegyként a Halak mindig jól érzi magát az olyan gyönyörű helyeken, ahol csak pihenhet, méregteleníthet és megtisztulhat. A legjobb úti cél számára a japán Kiotó, ahol 1660 buddhista templom, 400 sintó szentély és 90 keresztény templom található, amelyek bármelyikében megélheti a saját létének fontosságát.

A csodálatos Bjódóin Főnixcsarnokra pillantva máris nyugalom árasztja el az utazótForrás: PublicDomainPictures/Pixabay

2021: Kedvező év az utazási terveik megvalósításában. Egész évben esélyük lesz külföldre utazniuk akár szabadidős, akár üzleti út miatt. Akik távol tartózkodnak a szülőhelyüktől, hazajöhetnek látogatóba, és részt vehetnek valamilyen kellemes családi eseményen. Az egyedülállóknak pedig komoly kilátás nyílik arra, hogy az egyik útjuk során találkozhassanak életük társával is.

Forrás: www.askganesha.comwww.birthastro.com, www.cuddlynest.com

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek