Vinoterápiás fürdő nyílt egy 18. századi francia kastélyban

Luxus vinoterápiás fürdő nyílt egy francia borvidéken, az újonnan megnyílt Les Sources de Cheverny kastélyszálloda tulajdonában. A Cheverny településen található 18. századi kastély a Cathiard család által 1999-ben elindított és világszerte elismert Caudalie vinoterápiás bőrápolási márka szülőhazája.

Mint egy mesebli kastély, úgy néz ki ez a 18. századi épületForrás: Les Sources de Cheverny/ Facebook

A birtok 800 négyzetméteres vinoterápiás fürdője, a Le Spa des Sources a kastély mellett található, és számos Caudalie-kezelést alkalmaznak benne a szőlőmag-kivonatból készült öregedésgátló krémekkel.

Már a látvány is pihentetőForrás: www.sources-cheverny.com

A sűrű erdők által körülvett, tóparti fürdőt és szállodát úgy alakították ki, hogy visszavezesse a vendégeket a természetbe, és mezítlábas luxusélményt kínáljon. A boltíves mennyezetű, fedett forrásvizes medence mellett a gyógyfürdőben tölgyfából készült jakuzzi található, amely egy boroshordóra emlékeztet.

Hangulatos kinti medience is várja a vendégeketForrás: Les Sources de Cheverny/lFacebook

A hely számos wellness tevékenységet kínál vendégeinek, beleértve az erdei sétákat, meditációt, Tai Chi és jógaórákat, emellett bortúrákat és történelmi sétákat is tehetnek a vendégek a közelben. Összesen 49 szobát foglal magában a hely, amelyek közül 13 a kastélyban található, a többi pedig a birtok kőkunyhóiban, amelyek a hagyományos francia parasztházak stílusában épültek. A vendégek két étteremben is megkóstolhatják a francia borvidékek isteni nedűit – írja a spabusiness.com.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek