Krimitémájú borvonatra szállhatnak fel a Napa-völgyben

A Napa-völgyi borvonatokat üzemeltető társaság szórakoztató és innovatív egynapos kirándulásairól híres. A társaság évről évre újabb ötletekkel áll elő, melyek kiegészítik a hagyományos borutakat. Lehet náluk utazni többek között sörvonaton, Télapó-vonaton, emellett a gyilkosos játékok hátborzongató tematikájával is kiegészítették kirándulásaikat - adja hírül a Travel and Leisure.

A Napa-völgyi borvonat egyik, Merlot névre keresztelt pullman-kocsijának enteriőrje. Az 1915-ből származó szerelvény eredetileg a Northern Pacific Railway útvonalára készült, a Denver és Rio Grande közötti vasútvonalról vásárolták meg.Forrás: Grendelkhan/commons.wikimedia.org

Az első gyilkosos borvonat az interaktív játékokra szakosodott The Murder Mystery Companyval együttműködésben, 2019. áprilisában debütált, szeptemberben pedig a '80-as évek szellemében nyomozhattak a rejtélyek után a résztvevők. Most pedig a cég több, újabb krimitémával tér vissza.

Mint a cég egyik igazgatója, Scott Goldie elmondta, a vendégek nagyon kedvelik az interaktív utazásokat, így a társaság idén is szeretne lehetőséget adni arra, hogy az ízletes ételek és finom borokat a nyomozás izgalma egészítse ki.

A vendégeket arra bátorítják, hogy öltözzenek az adott témának megfelelően, melyek között találunk 1920-as évebeli Agatha Christie történetet, illetve szintén ehhez az időszakhoz kapcsolódó, Al Capone-stílusú gengsztertörténetet, de vannak az 1950-es évek szellemében fogant és esküvői témájú nyomozások is, sőt még - kicsit más vizekre evezve - Harry Potter mágikus világa is megelevenedik az egyik út során.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek