A Lufthansa új ajánlattal állt elő a turistaosztályon

  A Lufthansa új ajánlattal áll elő, amelynek keretében a turistaosztályon is lehet fekvőhelyet foglalni. A Sleeper Row - Alvósor-jegyek csak korlátozott ideig érhetők el a Németország és Brazília közötti járatokon, akik ezt az opciót választják, elsőbbséget élveznek a beszállásnál, emellett matracot és ágyneműt is kapnak a kényelmes alváshoz. Ez a lehetőség azoknak is jól jöhet, akik szeretnének nagyobb távolságot tartani a többi utastól - derül ki a lonelyplanet.com cikkéből.

  Lufthansa Introduces "Sleeper’s Row" At Attractive Price http://liveandletsfly.com/lufthansa-sleepers-row/

  Közzétette: Live and Let's Fly – 2020. november 28., szombat

  Hasonló ötlettel állt elő az Air New Zealand is 2011-ben, amikor bevezette a Skycouch-t, amely három, turistaosztályon található üléssort foglal magában, amely sima, rugalmas felületté, vagyis ággyá alakítható. Idén ugyanakkor a turistaosztályra szánt alvókapszulákat is bemutatta a légitársaság, és vannak más kísérletek is az ülőhely-ágy kombinációkra, például a Zephyr Aerospace jóvoltából.

  A háromüléses Sleeper's Row plusz 220 euróba kerül, a négyüléses pedig plusz 260-ba az alap jegyáron felül, és csak a reptéren, becsekkoláskor lehet megvenni, vagy a beszállókapunál. Az ajánlat a Franfurt és Sao Paulo közti járatokon érhető el.

   Leadkép forrása: TJDarmstadt/commons.wikimedia.org

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!