Nyaralna egy évig Thaiföldön? Mert egy luxushotel most ezt kínálja a turistáknak

Tegyék a szívükre a kezüket! Sóhajtoztak már egy gyönyörű, komfortos hotelben azért, hogy bárcsak egy teljes évre megnyújthatnák a nyaralásukat? Mert valószínűleg vannak így egy páran. És pontosan őket szólítja meg az a thaiföldi luxushotel, amely most egy teljes évre kínálja szobáit egészen luxus szolgáltatásokkal kiegészítve – függetlenül attól, hogy a külföldi állampolgárok csak pár hónapra kaphatnak turistavízumot.

Ha kedve tartja, akár minden este innen kémlelheti az egetForrás: Hyatt Regency Bangkok Sukhumvit

A Hyatt Regency Bangkok Sukhumvit szálloda One Million Baht Club néven indított amolyan VIP-tagságot, amely lehetővé teszi vendégei számára, hogy akár egy teljes évig kibéreljék szobájukat az olyan mindennapi szolgáltatások biztosításával együtt, mint a takarítás és a reggeli – olvasható a Matador Network cikkében. Természetesen mindemellé egy teljes évig jár az ingyenes parkolás és a hotel klubszalonjának használata, ha esetleg valaki vendégeket is szeretne fogadni. Az éves bérleti díj 1 millió thai bahtba – innen a VIP-klub elnevezése is – , azaz közel 10 millió forintba kerül.

A reggeli a csomagár alapeleme, de az éves szobabérleti díj 20 százaléka is elvacsorázható akár ebben az étterembenForrás: Hyatt Regency Bangkok Sukhumvit

A VIP-tagság persze extra szolgáltatásokkal is együtt jár. Például az éves csomagárban van még tízalkalmas testmasszázs a szomszédos spa-ban, tízalkalmas limuzinos fuvar Bangkok városán belül, és plusz tíz éjszaka a szállodalánc egyéb hoteleiben, például Huahin városában, Phuket és Ko Szamui szigetén. Mindemellett kezdvezményes áron vásárolhat számos bangkoki üzletben és bevásárlóközpontban, és egész évben biztosítják számára a lehetőséget, hogy a külföldiek által gyakran a plasztikai sebészete miatt látogatott Bumrungrádi Nemzetközi Kórház orvosaihoz járhasson általános állapotellenőrzésre, szükség esetén kivizsgálásra.

És persze Phuket paradicsomába is átugorhat bármikor, akár tíz napraForrás: Mariamichelle / Pixabay

Ha mindez még nem lenne elég csábító valakinek, vagy sokallná az évi tízmilliós szobabérletet, annak fontos tudnivaló, hogy a csomagár 20 százalékát a luxushotel éttermeiben és bárjaiban is lefogyaszthatja. Aki még mindig eltúlzottnak tartja az egy teljes évig tartó egymillió bahtos nyaralást, az számoljon utána, mert akkor talán a napi 2740 bahtos (26 500 forintos) szobaár a kiegészítő szolgáltatásokkal együtt már nem is tűnik annyira magasnak  – tanácsolja a Matador Network. 

Szóljon hozzá
0 hozzászólás
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek