Sokak álma vált valóra: glampingezni lehet a szingapúri reptéren

Idén nagyot fordult a világ, így fordulhat elő, hogy a szingapúri Changi repülőtéren, ahol bő egy éve még letartóztatták a nézelődőket, most egyenesen arra csábítják az embereket, hogy ott töltsék az éjszakát, méghozzá nem is akármilyen körülmények között, luxusjurtákban - adja hírül az independent.co.uk.

Forrás: facebook.com/changiairport

A helyszín a repülőtér üzletközpontja, a Jewel, ahol a vendégek választhatnak, hogy az ötemeletes, Shiseido erdei völgy névre keresztelt kertben, vagy a legfelső emeleten található Cloud9 Piazzán hajtják álomra a fejüket. A kilátás miatt egyik helyen sem kell aggódni, mindkét kempingpontról remekül látszik a híres vízezés.

A kempingek egyébként jelenleg a koronavírus miatt zárva tartanak Szingapúrban, de mint a Changi repülőtér felhívja rá a figyelmet, a beltéri kempingezés még jobb, mint odakint, mert nem kell aggódni a páratartalom, az eső vagy a szúnyogok miatt. Ha valaki mindennek ellenére mégsem akar ott éjszakázni, akkor maximum öt fős csoportban nappali piknikre is befizethet.

A jurták maximum négy felnőtt vagy két felnőtt és három gyermek befogadására alkalmasak, és található bennük franciaágy, piperecikkek, ventillátor, takaró, párna, hordozható töltő és ünnepi welcome finomságokkal megrakott kosár.

Az ajánlat január 3-ig tart, és tartalmazza a YotelAIR zuhanyzóinak használatát, jegyeket az interkatív játékokkal felszerelt Changi Experience Studióba vagy a Manulife Sky Netsbe, mely egy nyolc méter magasan található játéktér, illetve Canopy Park jegyeket, egy Jewel kabalafigurát, vásárlási kedvezményeket és ingyenes parkolási lehetőséget.

Ami az árakat illeti: hétvégenként egy éjszaka 360 dollárba (körülbelül 105 ezer forint) kerül, míg egy háromórás piknikért hétvégén 200 dollárt (körülbelül 58 ezer forint), hétköznapokon pedig 150 dollárt (mintegy 44 ezer forint) kell fizetni.

 

Szóljon hozzá
0 hozzászólás
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek