Sokak álma vált valóra: glampingezni lehet a szingapúri reptéren

Idén nagyot fordult a világ, így fordulhat elő, hogy a szingapúri Changi repülőtéren, ahol bő egy éve még letartóztatták a nézelődőket, most egyenesen arra csábítják az embereket, hogy ott töltsék az éjszakát, méghozzá nem is akármilyen körülmények között - luxusjurtákban - adja hírül az independent.co.uk.

Forrás: facebook.com/changiairport

A helyszín a repülőtér üzletközpontja, a Jewel, ahol a vendégek választhatnak, hogy az ötemeletes, Shiseido erdei völgy névre keresztelt kertben, vagy a legfelső emeleten található Cloud9 Piazzán hajtják álomra a fejüket. A kilátás miatt egyik helyen sem kell aggódni, mindkét kempingpontról remek panoráma nyílik a híres vízesésre.

A kempingek jelenleg a koronavírus miatt zárva tartanak Szingapúrban, a Changi repülőtér pedig nemcsak alternatívát kínál a sátorozásra, de arra is felhívja a figyelmet, hogy beltérben kempingezni még jobb, mint odakint, mert nem kell aggódni a páratartalom, az eső vagy a szúnyogok miatt. Ha valaki mindennek ellenére mégsem akar ott éjszakázni, akkor maximum öt fős csoportban nappali piknikre is befizethet.

A jurták maximum négy felnőtt vagy két felnőtt és három gyermek befogadására alkalmasak, és található bennük franciaágy, ventillátor, takaró, párna, hordozható töltő és ünnepi welcome finomságokkal megrakott kosár is.

Az ajánlat január 3-ig tart, és tartalmazza a YotelAIR zuhanyzóinak használatát, valamint jegyeket is magában foglal az interkatív játékokkal felszerelt Changi Experience Studióba vagy a Manulife Sky Nets nyolc méter magasan található játékterébe. A kempingezők a Canopy Parkba is kapnak belépőt, és egy Jewel kabalafigurával gazdagodnak a vásárlási kedvezmények és ingyenes parkolás mellett.

Ami az árakat illeti: hétvégenként egy éjszaka 360 dollárba (körülbelül 105 ezer forintba) kerül, míg egy háromórás piknikért hétvégén 200 dollárt (körülbelül 58 ezer forintot), hétköznapokon pedig 150 dollárt (mintegy 44 ezer forintot) kell fizetni.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek