Házhoz jön az Amalfi-part szépsége ezzel a virtuális túrával

  Az elmúlt években nehéz volt szebb és megfizethetőbb tengerparti vidéket találni, mint az olaszországi Amalfi-part. A vidék a mediterrán életérzés esszenciáját hordozza.

  Forrás: A Virtual Tour Live / Facebook.com

  A sziklaperemekről csodás a kilátás, a partszakaszokon pedig úgy sorakoznak a szép városkák, mintha egy hollywoodi filmbe csöppentünk volna. Ott van mindjárt Positano, ez a helyszín a legtöbbet fotózott település címét viseli. Aztán keleti irányban találjuk Amalfi öreg városát, majd jön Ravello települése, nyugatra pedig az Amalfi-part "kapuja", Sorrento.

  Erre a gyönyörű vidékre kalauzolja el a nézőket a The Amalfi Coast – A Virtual Italy Tour Live című online esemény, amire még lehet regisztrálni a Facebook oldalon keresztül, ahol meghirdették.

  Hogy a streambe bekapcsolódhassunk, először létre kell hozni egy ingyenes fiókot a megadott oldalon, de utána december 12-én, 17 órától beutazhatjuk a legszebb helyszíneket. Mivel az élő közvetítést egy amerikai utazási cég, a World TV Streming Tours készíti, az angol nyelven beszélő éreklődők ezen a programon előnnyel indulnak. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!