Kézműves sörökkel telik meg a Corvin sétány

  Május utolsó hétvégéjén a Corvin sétányon ismét végig hömpölyög az import és hazai kisüzemi söráradat.

  Harmadik alkalommal rendezik meg a Serfőző rendezvények szezonnyitó sörfesztiválját, Budapest egyik közösségi negyedének számító Corvin sétányon. Az eredetileg április végére tervezett közösségi sörözést a héten beköszöntött szokatlanul hideg időjárás miatt tették át a szervezők május 25 és 28 közötti időpontra.

  Fotó: Serfőző Facebook

   A négy napon át tartó rendezvényen a magyar kézműves sörök mellett kiemelt szerepet kapnak az import kisüzemű sörök. Anglia, Csehország, Belgium, Németország, Ausztria, Spanyolország és Amerika érkezik IPA, EPA és BAK, STOUT; chilis, gyömbéres és gyümölcsös; szűretlen búza és világos finomságokkal, sörkülönlegességekkel. A Serfőző rendezvényein megszokott sörkóstolók, sörivó-versenyek és sörtörténeti előadások mellett a szervezők idén összedolgoztak a Szabadulószoba.hu képviselőivel, így aztán a rendezvényre látogatók már a sörözéssel és sörökkel kapcsolatos logikai fejtörő játékokra is számíthatnak.

  De lehet ezek mellé sörkorcsolyát ropogtatni, jó kis sörös csülköt enni, miközben a Grill Király és a Kolbice gondoskodik arról, hogy senki ne igyon éhgyomorra. A rendezvényen közel 30 kiállító több mint 100 típusú csapolt és üveges sörrel várja a malátarajongókat. A harmadik Corvin Szezonnyitó Sörfesztiválról bővebben itt.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!