Egy falatnyi kelet: Ázsiai street food fesztivált rendeznek Budapesten

A négynapos Asian Streetfood Festival Budapest szívében, autentikus környezetben kerül megrendezésre. Az április végi gasztro esemény élő zenével és látványos díszletekkel vár.

Asian Streetfood Festival nem csak gasztronómiai programokban bővelkedikForrás: Botellón Terasz Facebook oldala

Az ázsiai konyha kérlelhetetlenül begyűrűzött az elmúlt két évtizedben Magyarországra is. A különleges ízekből összeállított ételek óriási népszerűségnek örvendenek, legyen szó a kedvezményes árú és annál nagyobb adagokat kínáló kínai büféktől a minőségi éttermekig és street food fesztiválokig. Ezért nem meglepő, ha az ázsiai konyha szerelmeseinek is rendeznek fesztivált. Az április 25. és 28. között meghirdetett Asian Streetfood Festival a Kazinczy utcai Botellón Teraszon kerül megrendezésre. A különleges ételek mellett autentikus díszítés és élő zene várja az érdeklődőket – írja a magyarnemzet.hu.

Az ázsiai konyha szerelmesei több nemzet ételei közül válogathatnakForrás: Botellón Terasz Facebook oldala

A látogatók kilenc étterem kínálatából válogathatnak: jelen lesz a közösségi médiában is népszerű Wang Mester, a tajvani ízeket kínáló 101 Bistro, a laoszi konyhát népszerűsítő Kao Niaw Ping Kai, a japán Ramenka, az Ensō és a Kicsi Japán, a távol-keleti gasztronómiát a barbecue világával kombináló Petrol, a buborékos teákról ismert BiuTea, valamint a vietnámi Sáo.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek