Magyar gin nyert aranyérmet neves nemzetközi versenyen

Az évente megrendezett London Spirits Competition az egyik legnevesebb nemzetközi verseny a szeszes italok világában. A megmérettetésre a világ minden tájáról érkeznek nevezések: Japántól az Egyesült Államokig, Dél-Amerikától Indián át egészen Ausztráliáig. Az idei év pedig magyar sikerrel zárult: az aranyérmesek táborában köszönthetünk egy különlegességet, az Árpád Classic Gint is.

Forrás: Árpád Pálinka Manufaktúra

A versenyen szigorú követelményeknek kell megfelelni. A London Spirits Competition célja, hogy kiemelje és díjazza azokat a szeszes italokat, amelyek nem csak kiváló minőségűek, de valóban értéket hordoznak a fogyasztók számára. Az Árpád Classic Gin minden kategóriában remekelt, így a magyar termék egyedüliként Magyarországról az aranyérmesek közé került.

Forrás: Árpád Pálinka Manufaktúra

Merész döntés volt a versenyre nevezni a még piacra nem került terméket, az Árpád Pálinka Manufaktúra azonban úgy döntött, hogy még az értékesítés előtt megméretteti a termékeit, merészségük pedig nagyon pozitív eredményeket hozott.

Az Árpád Classic Gin aranyérme mellett ugyanis a másik benevezett gin, a Magyarország ikonikus fűszeréből készített Árpád Paprika Gin is ezüstérmet érdemelt – tudtuk meg az Árpád Pálinka Manufaktúra sajtóközleményéből.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek