Bor & Gasztró

    Forrás: Shutterstock
    Borház a város szélén - meglepő borélmények Németországban
    Forrás: BOOGEE Photography/Boogee
      Négy érmet nyert a somlói Kreinbacher a Pezsgő Világbajnokságon
    Előbb a sárgamuskotály, most meg a pezsgő. Hiába, ami jó, az jó.
    Forrás: Origo
      Aranyérmet nyert a Holdvölgy sárgamuskotálya Franciaországban
    Újabb sikert aratott a történelmileg klasszifikált mádi dűlőből származó nedű.
    Forrás: Shutterstock
      Jobban fogja élvezni a nyaralást, ha halat is eszik!
    Egy tengerparti nyaralásról a legjobb, amit hazahozhat: a halételek szeretete.
    Forrás: Shutterstock
      Egyedi palack készül az Egri borvidék csúcsminőségű borai számára
    Ez lesz a harmadik borvidék hazánkban, melynek borai saját palackot kapnak.
    Forrás: Tolcsvai Borfesztivál Facebook
      Ötven fajta tokaji bort kóstolhat meg augusztusban Tolcsván
    Koncertekkel és gyerekprogramokkal is készülnek.
    Forrás: Pixabay
      Újdonságokkal is készül idén a nyolcadik villányi Rozé Fesztivál
    A Gasztroudvar vendége Horvátország lesz, és persze a Rozémaraton sem marad el.
    Forrás: facebook / Habibi
      Még a vendég taxiját is fizeti egy libanoni étterem Zágrábban
    Nem mindennapi akcióval újított a közel-keleti étteremtulajdonos Horvátországban.
    Forrás: Év pálinkája 2018
      Jázmin szőlőből készült az Év pálinkája
    A tolnaiak kísérletezni kezdtek az új nemesítéssel, és meg is lett az eredménye.
    Forrás: --
      Nemzetközi ínyencségeket kóstolhat a Krk-szigeten
    Amerikából a Karib-tengerről is érkeztek mozgó gyorsétkezők.
    Forrás: PNT Országos Pálinka Verseny
      Több mint 300 pálinkából választották ki idén az ország legjobbját
    49 pálinkaház nevezett az idei Országos Pálinka- és Törkölypálinka versenyre.
    Forrás: Shutterstock
      Esküvői gasztrokalauz - mondjunk le a tökéletességről, de törekedjünk rá!
    Torta és allergének, svédasztal vagy tálszerviz? Dietetikusunk belevág.
    Forrás: Csáki Szilárd
      Egy éjszakára Mádon egyszerre nyitják ki a pinceajtókat
    Jó borokkal, finom falatokkal és éjszakai holdfényes dűlőtúrákkal kíván Jó éjszakát Mád.
    Forrás: WineStone
      Megnyílt hazánk első étterme, ahol a fogásokat kőpala táblákon kínálják
    A konyháját a magyar borokra és a helyi specialitásokra építették.
    Forrás:  Y Photo Studio / Shutterstock
      Tömbös, pikáns, lágy, lyukacsos - ünnepeljük a sajt világnapját!
    Rövid sajtkalauz keletkezéstörténettel, fajtákkal és érdekességekkel.