Erdőbénye minden boros pincéje itatni fog a hétvégén

  Hetedik alkalommal rendezik meg a Bor, mámor.Bénye fesztivált Erdőbényén. A Tokaji borvidék legizgalmasabb kulturális és gasztronómiai fesztiválján a kulináris élmények mellett többek között koncertekkel, gyermekprogramokkal és tematikus sétákkal várják a látogatókat augusztus 14. és 16. között.

  A háromnapos rendezvény célja és különlegessége, hogy kevésbé közismert, de minőségi zenét játszó előadóknak is fellépési lehetőséget biztosít. Sokszínű kulturális előadások, szép száraz és elegáns édes tokaji borok, a borokhoz komponált ételek, festői falusi környezet, barátságos emberek, vagyis minden adott egy kellemes nyári hétvégéhez - ajánlja a fesztivált közleményében a Bor, mámor, Bénye Egyesület.

  Fotó: Vayi Borászat / Bormamorbenye.hu

   Erdőbényére egyedül, kettesben, baráti társasággal és az egész családdal (akár kisgyerekekkel) is érdemes ellátogatni, hiszen a fesztiválra jellemző családias házibuli-hangulatban gyerekek és felnőttek egyaránt jól érezhetik magukat. A szervezők külön gyermekprogramokról is gondoskodnak a péntektől vasárnapig tartó fesztiválon, hiszen amíg a felnőttek bort kóstolnak, addig a borászatok udvarán táncház, kézműves foglalkozások és gyerekkoncertek várják a kicsiket.

  A koncertekről és a részletes programról bővebb információt ezen az oldalon találnak.

  Résztvevő tokaji borászatok:
  Ábrahám Pince, Bardon Borászat, Béres Szőlőbirtok és Pincészet, Budaházy-Fekete Kúria, Csite, Gigerli Borbár és Bisztro, Gordius Pince, Illés Pince, Karádi-Berger Borászat, Olze Borászat, Préselő Borház, Vayi Borászat
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!