A horvát bringás app megtervezi az útvonalat és megmondja, hol érdemes enni

Nemrég írtunk róla, hogy egy naprakész oldal segít eligazodni a Horvátországba érkező turistáknak, most pedig egy ötletes bringás mobil applikációval álltak elő.

Bringázás a lenyűgöző horvát tengerpartonForrás: Shutterstock / Készítette: Blazej Lyjak

A Croatia Bike Routes összesen 3 ezer kilométernyi biciklis útvonalat mutat be és tervez meg, illetve hasznos tudnivalókkal is ellátja a túrázókat. Mivel új alkalmazásról van szó, a legújabb kerékpáros útvonalakat is ismeri - írja a horvát Dnevnik hírportál.

Az alkalmazás a szintkülönbségeket is megjelöli, és ha nehéznek tartjuk az elsőre megtervezett útszakasz, vagy úgy döntünk, hogy útközben rövidíteni szeretnénk, akkor alternatív útvonalakat is ajánl. Megmutatja, hogy hol találunk éttermet vagy kávézót, milyen látványosságokat érdemes felkeresni az útvonal közelében és, hogy milyen útbaeső szálláshelyek vannak a környéken.

Az applikáció internet nélkül is működik, és baleset esetén segítséget is lehet kérni vele. További előnye, hogy Andriod-os készülékre és Iphone-ra is letölthető.

Amennyiben egy szervezett, tengerparti, panorámás tekerésre is szívesen benevezne, akkor még van ideje jelentkezni egy több kategóriás versenyre.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek