Több kerékpárúttal és bringás pihenővel várják a Vas megyében kerekezőket

  Tovább fejlődhet a kerékpárút-hálózat és nagyobbra nőhet a kerékpáros turisták kedve Kelet-Ausztriában és a magyarországi Vas megyében. A Veloregio Interreg nevű projekt részeként biztonságosabbá teszik a kerekezők útját, akik a jövőben szállást is könnyebben találhatnak majd.

  Az oszták-magyar együttműködés keretében először is bővitik a bringa-úthálózatot. Az osztrák Locsmánd települését például új út köti majd össze Kőszeggel, és a jövőben már a Kőszeg-Szombathely között kerekezőknek sem kell forgalmas közúton tekerniük.

  Kerékpárosok BurgenlandbanForrás: Shutterstock / Készítette: Sasenki

  A kerékpárutak mellé információs- és pihenőpontok épülnek, ahol a turisták a környék látnivalóiról tájékozódhatnak, mindeközben feltölthetik telefonjaikat, a kihelyezett szervizcsomag segítségével pedig gyorsjavításokat is elvégezhetnek bringájukon. A kirándulók tájékozódását újonnan kihelyezett táblák és térképek is segítik majd útközben.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!