Száz hasznos cikk segít a turistáknak eligazodni Horvátországban

Érdemes rákeresni a horvátok legújabb hasznos tippjeire mielőtt a tengerpartra utaznak, hiszen olyan információkat tudhatnak meg, amelyek egyszerűbbé tehetik a nyaralást.

Hvar, tengerparti panorámaForrás: Shutterstock / Készítette: Dreamer4787

A látogatóknak kialakított weboldalon szörfölve egyebek mellett arról is olvashatnak, hogy hol bérelhetnek autót vagy kerékpárt, hogyan és mennyiért lehet átruccanni Horvátországból Olaszországba, milyen áron használhatják a vízi taxikat, és mire érdemes figyelni, ha autóval érkeznek az országba.

Átfogó információkat találnak Horvátország repülőtereiről, továbbá a szálláskeresésben és a legjobb éttermek megtalálásában is segítséget nyújt az oldal. Az idén nyáron aktuális rendezvényekeről szintén olvashatnak a honlapon.

Akik Hvar-szigetén, Splitben vagy Dubrovnikban nyaralnak az idén, azok a legizgalmasabb környékbeli úti célokat is feltérképezhetik az oldal segítségével. Mivel ez a legújabb turistáknak kialakított portál, itt találják meg a legfrissebb tudnivalókat a tengerparti városokról és az országról - írja a Hrturizam.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek