Programokat is mutató okostáblákkal szerelnek fel egy vajdasági várost

Az idén öt interaktív és további 15 digitális kijelzőt helyeznek el Újvidék-szerte az autóbusz-megállóhelyeken. Az utasok nemcsak az adott napi, hanem a közelgő rendezvényekről is informálódhatnak a táblákon, illetve minden szükséges információt megkaphatnak a menetrendről és az időjárásról. Ezenkívül az új elektronikus rendszer tájékoztatja a turistákat Újvidék nevezetesebb idegenforgalmi célpontjairól, és a legfontosabb telefonszámokat is kijelzik.

Egyszerűbb lesz az újvidéki tömegközlekedés - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: Srdjan Randjelovic

Az interaktív adatközlő felületeket a következő autóbusz-megállókon fogják felszerelni: a Vojvodina Sport- és Üzletközpont, más nevén SPENS előtt, a Mihajlo Pupin sugárúton, a Bazar áruház előtti megállón, a Promenada bevásárlóközpontnál és a Žarko Zrenjanin utcában. A digitális paneleket igénybe vevő utasok egy kérdőívet is kitölthetnek, amellyel osztályozhatják a tömegközlekedés szolgáltatásainak minőségét – olvasható a vajdasági Magyar Szó honlapján.

Az interaktív kijelzőkön kívül 15 LCD panelt is elhelyeznek az autóbusz-megállókban, amelyek az utasokat folyamatosan tájékoztatják majd a menetrendről, ezenkívül megtudhatják, hogy egy-egy megállóban mely járatok állnak meg, és milyen időrendben érkeznek a megállóba.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek