Új információs központ várja a turistákat Újvidéken

  A Szerbiába érkező turisták ezentúl egy helyen szerezhetik be az információkat a Vajdaság minden nevezetességéről, legyen szó természeti szépségekről, kulturális örökségről vagy egyéb programokról. Az új turisztikai központ január 21-től fogadja a látogatókat – olvasható a Pannon RTV hírében.

  Újvidék, Pétervárad esti fényekbenForrás: Facebook / Készítette: Aleksandar Milutinović

  A központba betérő turisták megtudhatják, hol érdemes felkeresni a Vajdaság kulturális örökségeit, részletes leírást kapnak a túraútvonalakról, a természetvédelmi területekről, és a helyi borutakra is elnavigálják őket – írja a szerb Turistički Svet utazási magazin.

  A központ termeiben számos szerbiai idegenforgalmi szervezettel is megismerkedhetnek, akik előadásaikkal, rövid filmeikkel mutatják be egy-egy város jellegzetességét és látnivalóit. A helyszínen a turisták hasznos tudnivalókkal ellátott katalógusokat és térképeket is kapnak.

  Az idegenforgalmi központot Újvidéken, a Mihajlo Pupin sugárút 18-as szám alatt találják meg, ahol vajdasági borok és ajándéktárgyak is kaphatók.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!