Hamarosan még kellemesebb lesz a séta Újvidék központjában

  Jó hírünk van azoknak, akik szeretnek kirándulni a vajdasági városokban, vagy már terveznek egy kiruccanást a szomszédba: Újvidéken nemsokára kellemesebb lesz a séta, ugyanis kicsinosítják a település központját.

  Újvidék központjaForrás: Shutterstock / Készítette: xbrchx

  A terület nagysága miatt a tervezést és az építkezést több fázisra osztották fel. Az első szakasz kivitelezése magában foglalja a Színházteret, az Uspenska utcát, valamint a Szerb Nemzeti Színház és az Apolló Központ közötti átjárósáv egy részét is.

  A rendezés továbbá kiterjed a földalatti átjárók felújítására, a köz- és dekoratív jellegű megvilágításra, valamint padok kihelyezésére is. A Szerb Nemzeti Színház előtti teret gránitlapokkal fedik majd le, továbbá új zöldterületek kialakítását is tervezik.

  Még nem lehet tudni, mikor kezdődnek a munkálatok, a kivitelezésre kiírt pályázat még nem jelent meg - írja a vajdasági Pannon RTV.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!