Monopoly társasjáték készült a vajdasági városról

  A Monopoly cég képviselői tegnap az újvidéki SPENS épülete előtti téren mutatták be a híres  társasjáték újvidéki vonatkozású tábláját. A játék a vajdasági város nevezetességeit ábrázolja.

  A Winning Movies brit cég a világ egyik, ha nem a leghíresebb társasjátékának, a Monopoly-nak a gyártásával foglalkozik. A speciális, újvidéki játéktáblán a város nevezetességei kaptak helyet, amelyeket a polgárok korábbi javaslatai alapján helyeztek el az alkotók.

  Újvidék neves épületei kerültek a társasjátékraForrás: Pixabay / Készítette: Danilo Krnjaić

  Az ötletek közül egy szakmai zsűri választotta ki a leglátogatottabb és legismertebb újvidéki helyszíneket, és ezek kerültek fel végül a játékmezőkre. Több tucatnyi javaslat érkezett be, ezekből kellett kiválasztani a 28 mezőre jutó helyszín megnevezéseket.

  A Monopoly Újvidék segítségével a játék rajongói megismerhetik a város szépségeit. A helyiek szerint most ez a legjobb és legizgalmasabb szuvenír, amivel hazatérhetünk a városból.  

  Vuk Vučković, a Wolf Art Studio neves festője már évekkel ezelőtt elkészített Újvidékről egy festményt, amely egy hirtelen ötlenek köszönhetően került fel a Monopoly társasjátékára. Nagyon megtetszett ugyanis az alkotóknak, ezért úgy döntöttek, hogy ezt a képet szeretnék látni a világ egyik legismertebb játék táblájának közepén - írja a vajdasági Magyar Szó napilap.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!