Így töltötte Katalin hercegné a születésnapját a hétvégén

A cambridge-i hercegné a születésnapján általában hétvégi partit szokott rendezni a barátaival és a családja körében, ám az Egyesült Királyságban zajló legutóbbi lezárások miatt idén ezek a tervek füstbe mentek. Mindazonáltal Kate Middleton szombaton így is az élete legfontosabb szereplői körében ünnepelhette a 39. születésnapját: három gyermekével és férjével, Vilmos herceggel.

A család a Londoni Palladium Színházi előadásán december 11-énForrás: AFP/Aaron Chown

Az ötfős királyi család jelenleg a norfolki vidéki otthonában, az Anmer Hallban vonult karanténba, mivel az Egyesült Királyság a jelenleg zajló COVID-19-járvány közepette a harmadik nagyobb lezárás alatt áll. Katalin minden évben a születésnapjához legközelebb eső hétvégén szokott ünnepelni úgy, hogy a legjobb barátait és a szüleit is meghívva tart házibulit. Ezen a hétvégén viszont Vilmosra maradt az ünnepség levezetése, így a gyermekeik, György herceg (7), Sarolta hercegnő (5) és Lajos herceg (2) segédkezhetett a tortakészítésben.

Katalin és Vilmos pillecukor sütögetés közben, amit idén csak a gyerekeik körében tehettek megForrás: AFP/Jonathan Buckmaster

Katalin nemrégiben elárulta, hogy a koronavírus-járvány kitörésekor kipróbálta magát a sütésben, és azzal viccelődött, hogy a konyha "súlyos balesetek" helyszínévé vált, mivel mindent liszt és csokoládé borított, amikor a gyerekek is a konyhában tevékenykedtek. A mostani mulatság közepette Katalinnak hiányozhatott a barátok közelsége. Tavaly részt vett a bulin Vilmos legjobb, gyerekkori barátja, Tom van Straubenzee és felesége, Lucy Lanigan-O'Keeffe, illetve több közös barátjuk is, és akkor például célba lövéssel múlatták az időt. A múltban Erzsébet királynő is vendégül látta őket a Sandringham Házban egy ünnepi vacsorára.

Ez az év a királyi család életében nagy évfordulókat hoz.

Katalin és Vilmos áprilisban ünnepli házasságuk 10. évfordulóját, Erzsébet királynő a 95. születésnapját, míg júniusban Fülöp herceg 100 éves lesz. Júliusban lesz Vilmos és Harry néhai édesanyja, Diana hercegnő születésének 60. évfordulója, és ugyanabban a hónapban kicsit később lesz 40 éve annak, hogy feleségül vette őt Károly herceg – írja a People. Ugyanakkor egyelőre még nem lehet tudni, hogy ezeket az ünnepi eseményeket pontosan hogyan tartják meg, mert II. Erzsébet királynő az idei évre már lemondott minden londoni és edinburghi királyi kerti partit a korlátozások miatt.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek