A világ legkülönlegesebb szigeteire indít ősztől járatot az Emirates

A légitársaság a Seychelle-szigeteken keresztül repül Madagaszkárra, így kényelmes és zökkenőmentes utazást biztosít azok számára is, akik két egzotikus nyaralást terveznek.

Az egzotikumokkal teli MadagaszkárForrás: aga2rk/66 images/Pixabay

Szeptember 3-tól heti négyszer - kedden, csütörtökön, szombaton és vasárnap - repül Dubaj és Madagaszkár fővárosa, Antananarivo között. A Seychelle-szigeteki köztes megállóval rendelkező útvonalon a légitársaság Boeing 777-300ER repülőgépei 8 First Class lakosztállyal, 42 Business Class és 310 Turistaosztályú ülőhellyel közlekednek majd – tudtuk meg az Emirates sajtóközleményéből.

Az utasok már a fedélzetre lépés pillanatában átadhatják magukat a felhőtlen kikapcsolódásnak, amelyhez az Emirates díjnyertes fedélzeti szórakoztató rendszerének több mint 6500 globális csatornája és a regionális ihletésű többfogásos menü is hozzájárul.

A természet kincses szigete

Az Indiai-óceánon elterülő Madagaszkár lenyűgöző fehér homokos strandokkal, smaragdzöld tengerrel, szavannával, buja esőerdőkkel, nemzeti parkokkal és csodás szállodákkal büszkélkedhet. A gyakran kincses szigetként emlegetett Madagaszkár három UNESCO világörökségi helyszínnek és az egész világon egyedülálló élővilágnak ad otthont, amelyek csak arra várnak, hogy felfedezzék őket.

A Nosy Be, Madagaszkár kevésbé ismert ékköveForrás: Alessandro Pierpaoli/Shutterstock

A kalandot keresők túrázással, sárkányszörfözéssel, búvárkodással kapcsolódhatnak ki, míg az állatok szerelmesei ellátogathatnak a Lemur Parkba vagy kihajózva megfigyelhetik a vadonélő bálnákat.

A Seychelles-szigetekről itt írtunk korábban.

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek