Videó: Az Emirates légiutas-kísérői fékeztek meg egy engedetlen utast a magasban

Az Emirates Dubajból Iszlámábádba tartó járatának légiutas-kísérői kénytelenek voltak megfékezni egy ittas utast, aki repülés közben erőszakossá vált. Az eset február 24-én, vasárnap történt az EK614-es járaton, amely biztonságosan landolt Iszlámábádban, helyi idő szerint hajnali 1:20-kor.

A beszámolók szerint a férfi utas zavaró és agresszív lett a két és fél órás repülés során. A helyzet eszkalálódott, és a légiutas-kísérők kénytelenek voltak fellépni a többi utas és saját maguk biztonsága érdekében.

Sokan irigylik az Emirates személyzetének életét, pedig az utasok miatt néha nehéz helyzet elé kerülnek - illusztrációForrás: Emirates sajtóközlemény/Flow PR

Az Emirates közleményben erősítette meg az incidenst, mondván: „Az Emirates megerősítheti, hogy az EK614-es járaton volt egy rakoncátlan utas, aki Dubajból Iszlámábádba utazott. Az utast érkezéskor a légiutas-kísérő visszatartotta, majd átadták a hatóságoknak. Utasaink és személyzetünk biztonsága elsődleges, és az Emirates arra törekszik, hogy ez soha ne sérüljön. Az Emirates jelenleg együttműködik a hatóságokkal, és nem tud többet nyilatkozni."

Az utas viselkedésének természetére vagy a személyzet által tett konkrét intézkedésekre vonatkozó részletek továbbra sem állnak rendelkezésre. A jelentések azonban azt sugallják, hogy az utas fizikailag harcias lehetett, ami arra késztette a személyzetet, hogy határozott lépéseket tegyen a helyzet ellenőrzése érdekében– írja az airlive.lnet.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek