Az Emirates beszállókártyájával olcsóbban nézheti meg a dubaji látványosságokat

  Az Emirates beszállókártyájával olcsóbban nézheti meg a dubaji látványosságokat


  Ne dobja el Emirates beszállókártyáját, ha 2017. június 1. és augusztus 31. között érkezik Dubajba! - figyelmeztet közleményében a légitársaság képviseletét is ellátó Dubai DTCM.

  Fotó: DTCM

  Ebben az időszakban ugyanis a légitársaság beszállókártyája egyfajta exkluzív tagsági kártyakánt funkcionál, amely kedvezményes belépést biztosít Dubaj számos turista látványosságába, éttermébe, vidámparkjába, sport és szabadidős létesítményeibe.

  A Motiongate témaparkban például komplett törpfalut húztak felFotó: rea / Travelo

  De olcsóbban lehet jegyet venni az olyan tematikus parkokba is, mint például a Bollywood Park, a Motiongate, vagy a régió első Legoland parkja és víziparkja. Ha kíváncsi, hogy mit láthat ezekben, kattintson ide, mutatjuk, milyen az a sivatagi Disneyland. A My Emirates belépővel a nyáron kedvezményesen látogatható helyszínek teljes listáját itt találja. A kedvezmény igénybevételéhez a beszállókártya és egy fényképes igazolvány szükséges. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek