Ingyen szállhatsz meg egy dubaji luxusszállodában, ha Emirates repülőjegyet veszel

Dubaj tökéletes választás egy hosszabb nyaralásra, de az odalátogatók akár egy hétvége alatt is számtalan, semmi mással sem összehasonlítható élményt gyűjthetnek. Ezt a közel-keleti metropoliszt legalább egyszer mindenkinek látnia kell, erre pedig az idei nyár tökéletes alkalmat kínál, ugyanis a világ legnagyobb nemzetközi légitársasága ingyenes szállodai elhelyezést biztosít azon utasai számára, akik Dubajba utaznak, vagy dubaji átszállás során eltöltenének pár napot a városban.

Most tökéletes az időzétes, ha felfefedeznétek Dubajt - illusztrációForrás: Shutterstock/Rasto Sk

Az Emirates összegyűjtött négy kihagyhatatlan látnivalót is, amelyek közel vannak az ajándék szálláshelyekhez, így egy rövidebb, akár egy- vagy kétnapos dubaji városnézésbe is kényelmesen beilleszthetőek. Ráadásul a nyári időszakban Budapestről Dubajba már minden nap közlekedik menetrendszerinti járat.

Az ajándék szálláshelyek egyike az ötcsillagos 25hours Hotel Dubai One Centralban vehető igénybe, amely egyszerre hordozza magán a hagyományos beduin és a modern nyugati kultúra jegyeit. A prémium berendezés, a szobák közepén lévő esőzuhany, és a földig érő ablakokból nyíló kilátás mellett a vendégek öt, különböző stílusú étterem közül is választhatnak, vagy beülhetnek a bárba, mielőtt felfedezőútra indulnának Dubajba.

A másik ingyenes szállást a Novotel World Trade Centre luxusszállodában kínálják, melynek minden négyzetméterét áthatja az „ikram", azaz a hagyományos emirátusi vendégszeretet. A letisztult, mégis fényűző eleganciát sugárzó modern szobák és a medence partján található bár élőzenés esti atmoszférája mind kiváló pihenést nyújtanak egy egész napos városnézést követően 

A különleges, ingyenes szállásra vonatkozó ajánlat a 2023. május 22. és június 11. között foglalt, 2023. május 26. és augusztus 31. közötti utazási időpontokra érvényes, minden Dubajba szóló Emirates retúrjeggyel vagy dubaji átszállással – minimum 24 órát a városban töltő – utazó számára. Az ajánlat az Emirates honlapján vagy a részt vevő utazási irodákon keresztül, az utazás megkezdése előtt legalább 96 órával történő foglalás esetén vehető igénybe – tudtuk meg az Emirates sajtóközleményéből. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek