Rangsorolták a világ legrosszabb látványosságait, ahol ráadásul hemzsegnek a turisták

Pár napja megmutattuk nektek, melyek a világ legjobb turisztikai látványosságai a poggyásztárolásra specializálódott Stasher szerint. A világ 99 legnépszerűbb turisztikai látványosságát felsoroló lista első helyén nagy örömünkre a mi Országházunk áll. No de, ha már ezt kiderítették, a világ legrosszabb látványosságait sem rejtették véka alá, melyek között USA és Ázsia számos helyet szerzett.

 A turisták a Los Angeles-i Hollywood Walk of Fame-t, azaz a Hírességek sétányát „piszkosnak" és „nem biztonságosnak" minősítették, így az első, azaz a legrosszabb helyet szerezte meg.

Sokan vágynak arra, hogy egyszer a hollywoodi hírességek nyomában sétálhassanak de sok panasz érkezik a turistáktól - illusztrációForrás: Diliff, Wikipedia

Aminek örülhetünk, hogy Európa nem szerepel annyiszor a világ legrosszabb turisztikai látványosságai között, mint ahányszor a legjobbak között, de azért sajnos a második helyet elhozta az isztambuli Grand Bazaar Törökországból. A rossz értékelést a kedvezőtlen biztonság és nehéz elérhetőség miatt kapta.

A Nagy Bazár is tud ezek szerint csalódást okozni - illusztrációForrás: Shutterstock

Isztambul Nagy Bazárja a világ egyik legrégebbi fedett piaca és ennek ellenére továbbra is 4,4 csillagos átlagot ér el a Google-értékelésekben.

 A repülőtértől 219 km-re találhatóTaj Mahal, India talán leghíresebb épülete, amely a harmadik legrosszabb helyen végzett.

A Taj Mahal-t a Föld szinte minden lakója felismeri, de ez nem jelenti azt, hogy az elhelyezkedése és a környezete minden tekintetben kielégíti a turisták igényeit - illusztráció

Forrás: muratart/Shutterstock

A hongkongi Victoria Harbour és Ocean Park a hatodik és a hetedik helyet szerezte meg. A floridai Tampa-öbölben található Busch Gardens szintén az első legrosszabb 10 között szerepel.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek