Ilyen árakkal és újdonságokkal nyitott meg ez a montenegrói kék zászlós strand

  Júniustól a magyarok előtt is nyitva állnak Montenegró határai, így akár a hétvégén megnyílt Kék Zászló kitüntetéssel rendelkező sutomorei strandot is megcélozhatjuk a nyáron. Mutatjuk, milyen árakkal és újításokkal kezdte meg az idényt a város kristlytiszta vizű pihenőhelye.

  Korábbi felvétel a sutomorei strandrólForrás: Shutterstock / Készítette: Tatran Studio

  A strandolókat melegvizes zuhany és új öltözőkabinok várják a parton, valamint a napernyőket és a nyugágyakat is kihelyezték, a vendégek biztonságát figyelembe véve – az előírt 2 méteres, egymás közötti távolság helyett 3 méteres távolságot rendeltek el ezen a strandon – írja a Montenegrói RTV.

  Közvetlenül egymás mellett két nyugágy kapott helyet, amelyek közös napernyővel vannak felszerelve. Egy ilyen kétszemélyes férőhely 6 euróba kerül az előszezonban, de a főszezonban drágább lesz. Pontos árat még nem közöltek, de várhatóan az előző évekhez hasonlóan 8-10 eurót kérnek majd el a napi bérletért.

  A helyiek már készülnek a külföldi turisták fogadására. Beszerezték a szükséges fertőtlenítőszereket, és a vendéglátóhelyeket is előkészítették a szezonra.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!