Ilyen árakkal és újdonságokkal nyitott meg ez a montenegrói kék zászlós strand

Júniustól a magyarok előtt is nyitva állnak Montenegró határai, így akár a hétvégén megnyílt Kék Zászló kitüntetéssel rendelkező sutomorei strandot is megcélozhatjuk a nyáron. Mutatjuk, milyen árakkal és újításokkal kezdte meg az idényt a város kristlytiszta vizű pihenőhelye.

Korábbi felvétel a sutomorei strandrólForrás: Shutterstock / Készítette: Tatran Studio

A strandolókat melegvizes zuhany és új öltözőkabinok várják a parton, valamint a napernyőket és a nyugágyakat is kihelyezték, a vendégek biztonságát figyelembe véve – az előírt 2 méteres, egymás közötti távolság helyett 3 méteres távolságot rendeltek el ezen a strandon – írja a Montenegrói RTV.

Közvetlenül egymás mellett két nyugágy kapott helyet, amelyek közös napernyővel vannak felszerelve. Egy ilyen kétszemélyes férőhely 6 euróba kerül az előszezonban, de a főszezonban drágább lesz. Pontos árat még nem közöltek, de várhatóan az előző évekhez hasonlóan 8-10 eurót kérnek majd el a napi bérletért.

A helyiek már készülnek a külföldi turisták fogadására. Beszerezték a szükséges fertőtlenítőszereket, és a vendéglátóhelyeket is előkészítették a szezonra.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek