Ezek az országok kapnak zöld utat Montenegró határainál

  Várhatóan idén nyáron sokan döntenének úgy, hogy Montenegróba indulnak nyaralni, hiszen a tengerparti ország rendkívül jó helyzetben van, ami a járvány-helyzetet illeti – hamarosan akár vírusmentes desztináció is nyilváníthatják.

  A budvai strand madártávlatbólForrás: Pixabay / Készítette: osoian-marcel

  Nem utazhat azonban bárki a helyi strandokra. Montenegró június elsejétől nyitja meg határait, de csak azon országok előtt, ahol 100 ezer fő esetében nem több 25-nél a koronavírussal fertőzöttek száma.

  A jó hír, hogy mi magyarok zöld lámpát kaptunk.

  Júniustól Magyarország mellett Horvátország, Szlovénia, Ausztria, Németország, Lengyelország, Csehország, Albánia és Görögország lakosai utazhatnak Montenegróba, míg a szomszédos Szerbia például kimaradt a listáról – írja a vajdasági Pannon RTV.

  Montenegróban egyébként már készülnek a turisták fogadására: sorra nyitnak meg a strandjaik és arról is lehet olvasni, hogy milyen szabályokat kell betartaniuk az üdülőknek, ha ebben az országban pihennek.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek