Kétszer több, Zágrábba tartó buszjárattal készül a nyárra a FlixBus

  Aki egyébként is szívesen használja a közösségi közlekedést nyaralásnál, esetleg idén végre a tengerpartra tartó útját is megszakítaná a horvát főváros felfedezésével, annak most jó hírünk van. A FlixBus ugyanis a tavalyi évhez képest megduplázza járatainak számát Budapest és Zágráb között, így a nyaraló szezonban naponta tizenkét indulási lehetőség közül választhatnak a horvát fővárosba utazó magyarok – olvasható a szerkesztőségünkbe érkezett közleményben.

  FlixBusForrás: FlixBus

  A járatbővítés két hullámban zajlik, április 11-étől nyolcra ugrik az indulások száma a forgalmasabb napokon, június 10-től pedig további négy utazási lehetőséget biztosítanak. Ezt követően azonban egész nyáron naponta tizenkétszer, napközben általában óránként gurulnak majd ki buszok a budapesti megállókból Zágráb felé. A horvát fővárosba tartó buszok menetideje közel négy és fél óra, jegyeket - az indulástól függően - 5400 forinttól kezdődően kínálnak.

  Nagyot bővítenek a tengertpart felé

  A buszszolgáltató még februárban jelentette be 2019-es menetrendjét az Adriai-tenger irányába, amelyben összesen húsz tengerparti településre kínál napi összeköttetést Magyarországról. De például Olaszország és Szlovénia mellett az Isztria és Dalmácia legnépszerűbb városaiba is indatanak közvetlen járatot.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!