Nagyot bővít a Flixbus a horvát tengerpart felé

Aki nem kocsival akar eljutni a horvát tengerpartra nyáron, hanem bevállal egy buszozást, annak jókor jött a Flixbus ajánlata. Ugyanis a német cég bővíti Magyarországról induló és az Adria-partra tartó járatai és úti céljai számát.

 

Végeredményben már több mint 20 településre viszik el napi szinten a magyar utasokat.  

Az egyik újdonság az Isztria bekapcsolása lesz a hálózatba, de szlovén célállomások is megjelennek. Szlovéniában Piranba és Portorožba lehet majd eljutni, a legrövidebb úton akár 7 óra buszozással is elérhetjük a tengert. Az Isztria horvát oldalán Umag, Poreč, Rovinj és Pula lesz elérhető. Újdonság lesz még a félsziget másik oldalán Opatija és Rijeka is.

FlixbusForrás: Flixbus.de/Picasa

Dalmácia sem vész el, csak átalakul. Közvetlen buszok járnak majd a nagyobb városokba, így Zadarba, Splitbe vagy Dubrovnikba, de a kisebb üdülőtelepülések, mint Pakoštane, Pirovac, Vodice, Trogir vagy Baška Voda is elérhetők lesznek. Arany László, a cég regionális ügyvezető igazgatója elmondta, idén a szokásosnál korábban le lehet már foglalni az utazásokat. Hozzátette:

A tengerparti célállomásokra naponta indulnak éjszakai járatok, így a szabadnapokon és a szállás díján is spórolhatnak azok, akik a távolsági buszt választják.  

A Flixbus járatai Budapestről a Népligetből, Kelenföldről és a Mexikói útról indulnak, de Siófokon is fel lehet szállni rájuk. Felmerülhet a kérdés, mekkora bőröndöt vigyünk, erre ez a válasz: egy nagy méretű útipoggyász és egy kézipoggyász ingyen szállítható. A buszokon nagy lábtér, mosdó, wifi és ülésenkénti konnektor is található, az indulást megelőző negyedórás időn kívül pedig módosítható a foglalás. Jegyek már 6399 forinttól kaphatók.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek