Horvátország lenyűgöző szabadtéri szállásai egy új gyűjtőoldalon böngészhetők

Egyre több turista keresi Horvátország legjobb kempinghelyeit, ezért nem is csoda, hogy a tavalyi főszezonban zsúfolásig megteltek a szabadtéri szállások. A helyiek úgy döntöttek, megkönnyítik az effajta szállás után kutató vendégek dolgát, és egy közös weboldalra gyűjtötték össze a legjobb természetközeli kempinghelyeket.

Akár egy ilyen luxus kempinget is találhatForrás: campinginparks.eu / Kamp Medora Orbis

Az oldalon böngészve rengeteg típusú tábor közül válogathatunk: vannak medencés, luxus sátorhelyek közel a tengerparthoz, aranyos kunyhók a Plitvicei-tavak Nemzeti Parkban, wifivel, mini konyhával, kényelmes szobákkal felturbózott mobilházak a Krka Nemzeti Parkban, de egyszerű sátorhelyeket is lehet találni kedvező áron a vadregényes természet kellős közepén.

Sátorhely az erdő kellős közepénForrás: campinginparks.eu / Camp Lovor

A keresgélők minden hasznos információt megtudhatnak a szabadtéri szálláshelyekről: a foglalás részleteit, a kemping szolgáltatásait, a környék kirándulási lehetőségeit is feltérképezhetik. A leírás mellett sok esetben bemutatkozó videót is találnak a kempingekről.

Az oldal azért jött létre, hogy a természet szerelmesei könnyebben tájékozódhassanak a legjobb horvát szállásokról. Elsősorban a Nemzeti Parkok népszerűsítése áll a háttérben, de a szabadtéri szállások iránti kereslet megnövekedése is ösztönözte az oldal alapítóit – tudtuk meg a horvát Dnevnik hírportál cikkéből.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek