A Google Street View-val belepillanthat az űrállomásra

  A Google Arts & Culture-nak nagy hasznát vehettük a karantén alatt, segítségével múzeumokat, sőt, nemzeti parkokat is bejárhattuk virtuálisan. A lezárások megszűntével még mindig barangolhatunk online, és ellátogathatunk akár a Nemzetközi Űrállomásra is - adja hírül a Travel and Leisure.

  Forrás: WikiImages/pixabay.com

  A Google Street View alkalmazás segítségével 360 fokos túrán fedezhetjük fel a kozmikus telephelyet. Különböző felszerelésekkel zsúfolt, szűk alagutakon mászhatunk keresztül, és egy kicsit átélhetjük, milyen érzés űrhajósnak lenni.

  Emellett más látnivalókat is kínál ez a szekció, például egy kiállítást a holdraszállásról, több száz fényképet az Apollo 11 missziójából, valamint a Columbia Memorial Space Center és az Apollo-Sojuz tesztprojekt történetéből. Külön kiállítás szenteltek a repülés történetének, az űrkutatás női szereplőinek, és számos videó is gazdagítja az anyagot, melyet ezen a linken lehet megnézni. Emellett a Google Earth-ön is elérhető egy összeállítás az Űrállomásról.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!