A világsztár is bekapcsolódott az újra fénykorát élő bingóba

Ahogy korábban már írtunk róla, a karanténidőszakban újra népszerűvé vált a bingó, amit legtöbben az erkélyeken játszanak a szomszédjaikkal, a világ szinte minden pontján. Most egy népszerű színész is bekapcsolódott a közösségi játékba. Matthew McConaughey és családja összeállt, hogy részt vegyenek egy texasi idősotthon lakóinak legkülönlegesebb bingó játékában.

Matthew McConaughey és felesége, Camila AlvesForrás: Featureflash Photo Agency/Shutterstock

Az Oscar-díjas színész hétvégén virtuális bingót rendezett a The Enclave at Round Rock nevű idősek otthona lakóinak. McConaughey-hez felesége, Camila Alves, gyermekeik és édesanyja, Kay is csatlakozott.

Abban az időben, amikor mindannyian azon dolgozunk, hogyan tehetnénk elviselhetőbbé az adott időszakot, jön Matthew és időt szakít arra, hogy velünk játsszon; nagyon hálásak vagyunk érte – írta az intézmény a Facebookon.

Itt látható az eseményről készült videó!

A lakók  élvezték a játékot és a beszélgetést a színésszel, aki mesélt családja történetéről és kedvenc italáról is. Ezzel a kis figyelmességgel sok erőt és jókedvet csempészett a színész az idősotthon lakóinak mindennapjaiba – olvasható a Travel and Leisure cikkében.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek