Így vásárolhatnak biztonságosabban az idősek egyes boltokban

  A koronavírus és a közösségi érintkezés különösen veszélyes lehet az idősebbekre és azokra, akiknek legyengült az immunrendszerük. A világ számos pontján szeretnék a boltok biztonságosabbá tenni számukra a vásárlást, ehhez pedig megkísérlik, hogy meghatározott idősávokat vezessenek be, amikor csak ők tartózkodnak a boltban - írja az Apartment Therapy.

  A kép illusztrációForrás: ElasticComputeFarm/pixabay.com

  A New York-i DeCicco & Sons például Instagramján kérte vásárlóit, hogy a nyitás után legalább fél órával érkezzenek, hogy az idősek és a veszélyeztetettebbek vásárolhassanak először. Az üzleteket reggel kitakarítják, így ez a legbiztonságosabb időszak a bevásárlásra.

  Az üzlet példáját kaliforniai és St. Louis-i boltok is követték , de hasonló politikát vezettek be az ausztráliai Woolworthsben, Nagy-Britanniában és Izlandon is.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!