Törölték a hajóútját, mégsem esett kétségbe az idős pár

Egy ausztrál pár szívmelengető videót készített az elmaradt hajóútjáról, melyet töröltek, miután több ország is lezárta a határait és utazási tilalmakat vezetett be – írja a Lonely Planet.

A fotó illusztrációForrás: Danny See Chuan Seng/Pixabay

A melbourne-i Norma és Dave Trill nem dőltek kardjukba, miután az 53. házassági évfordulójuk megünneplésére befizetett tíznapos hajóútjukat törölték, sőt, vicces videót készítettek. Lányuk, Jane Trill, pedig feltette a netre a televíziójuk előtt karoszsékekben pihenő 74 éves párt, akik eközben egy óceánról szóló filmet néznek.

Lábukat a TV-állványra feltéve, fehér köntösben, kalapot és napszemüveget viselve nézik a csodálatos, kék óceánt a képernyőn, miközben egy kis borral koccintanak. - "Körutazás törölve? Nem probléma" – mondja Jane a videóban, amelyben még a klasszikus hajóút is látható.

A kisfilm hamar elterjedt a neten, a követőik pedig már alig várják, hogy újabb videót láthassanak a kedves, jópofa párról, akik további részeket ígérnek.

"Szeretnénk újabb videót készíteni" – mondta Dave egy interjúban. "A videó egy thaiföldi tengerparton játszódik majd. Valószínűleg hawaii inget, napszemüveget, szalmakalapot viselek majd, egy távcső is lesz nálam miközben Pina Coladát kortyolok. Norma még nem döntötte el, hogy mit fog viselni. Különböző kellékeket keresünk, és búvármaszkon is gondolkodunk, hogy a víz alatti úszást is fel tudjuk venni. Ezt tervezzük. Szeretnénk valami vicceset készíteni, hogy kicsit ellensúlyozzuk a sok rossz hírt."

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek