Ezt nézzék: bárányok pörögnek a játszótéri körforgón!

  A társadalmi távolságtartás és az emberiség otthonaikba történő visszavonulásának egyik legfurcsább mellékhatása, hogy az elhagyatott utcákat a világ szinte minden táján meglátogatják az állatok. Mi is beszámoltunk róla híreinkben, hogy a dél-karolinai városban egy aligátor sétált a legnagyobb nyugalomban,  kisteknősök visszafoglaltak egy partszakaszt, kecskék törtek be egy walesi városkába, Chile fővárosában pedig egy puma portyázott, és még folytathatnánk a sort. Ezúttal egy Debbie Ellis nevű hölgy ámult el az angliai Preston városában, amikor egyik reggel kilesett az ablakon.

  A barik nem csak vicces kinézetű állatok, úgy tűnik, ők maguk is szeretnek szórakozni - illusztrációForrás: Eveline de Bruin/Pixabay

  Észrevette ugyanis, hogy egy kis báránycsoport tette be a lábát az elhagyatott játszótérre. Sokan másokkal együtt ő is rohant a kamerájáért, hogy rögzítse a vicces jelenetet. Végül is igazuk van a kis gyapjasoknak, hiszen a játszóterek nyilvánosak. Nézzék csak, ahogy önfeledten játsznak!

  Az Egyesült Királyságban jelenleg országos lezárások zajlanak a koronavírus terjedésének megakadályozására, és csak a „nélkülözhetetlen üzletek" maradhattak nyitva a nyilvánosság számára – olvasható az Indy100 cikkében.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!