Ingyenes belépővel lepi meg utasait az Emirates Dubaj 2 lenyűgöző látványosságába

A tél nem jelenthet akadályt, ha a Perzsa-öböl homokos tengerpartján szeretnénk napozni, vagy épp delfinekkel úsznánk, netán a világ legmagasabb épületéből nyíló kilátás mellett vacsoráznánk, hiszen az örök nyár városa Budapesttől mindössze 6 órányi repülőútra található. Ráadásul az idén télen Dubajba látogatók, az Emirates exkluzív ajánlataival is élhetnek.

A világ legnagyobb nemzetközi légitársasága csábító ajánlatokkal lepi meg azokat, akik idén télen a sapka-sál kombinációt egy kis időre fürdőruhára, a hétköznapi gondokat pedig felhőtlen kikapcsolódásra és szórakozásra cserélnék.

Dubaj hatalmas felhőkarcolóinak látványa ismár megér egy utazástForrás: Shutterstock/Muhammad Mansor

Azok az utasai ugyanis, akik január 12-től repülőjegyet vásárolnak Dubajba, vagy végső úti céljukhoz egy legalább 8 órás megállóval Dubajban szállnak át, ingyenes belépőt kapnak a közel-keleti metropolisz két legkülönlegesebb látnivalójához.

Ezekkel az élményekkel ajándékozza meg utasait az Emirates

A Jövő Múzeuma repülő robotokkal nyújt bepillantást abba a világba, ami 50 év múlva vár ránk. A világ egyik legösszetettebb építészeti remeke egy olyan múzeumnak ad otthont, amely a többivel ellentétben nem a múltról mesél, hanem jövő vízióit tárja elénk.

A Jövő Múzeumascreenshot/https://www.youtube.com/watch?v=AaJGZ2aG868

Felfedezhetjük az űrutazás, az éghajlatváltozás, az energia, a közlekedés, az egészség és a spiritualitás jövőjét, amelyekben épp úgy megjelenik a végtelen emberi fantázia, mint a mesterséges intelligencia és a robotika.

A Guinness-rekorder Atlantis Aquaventure Waterpark 22,5 hektáros területén több mint 105 hatalmas csúszdának, látnivalónak és élménynek ad otthont. Itt valóban minden az önfeledt szórakozásról szól, hiszen az adrenalin fokozó csúszdáin, medencéin és saját partszakaszán túl, akár delfinekkel is együtt úszhatunk, vagy épp óriási akváriumában oroszlánfókák, cápák és ráják között sétálhatunk.

A világ legnagyobb aquaparkjában 105 óriáscsúszda találhatóForrás: Flow PR

Ez a különleges ajánlat a 2024. január 12. és február 1. között vásárolt Dubajba szóló vagy egy legalább 8 órás stopovert jelentő dubaji átszállású repülőjeggyel, a 2024. január 15. és március 31. közötti utazásokra érvényes.

Az ajánlat minden utasosztályon, az utazás megkezdése előtt legalább 96 órával történő foglalás esetén vehető igénybe - az emirates.com oldalon a EKDXB24 kód használatával, míg az Emirates telefonos ügyfélszolgálatán, az Emirates jegyirodájában vagy az utazási irodákon keresztüli vásárlás esetén az emiratesoffer@emirates.com címre küldött e-maillel érvényesíthető*.

(Forrás: Emirates)

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek