Szantorini, Ciprus és Palma de Mallorca ismét elérhető a Wizz Air debreceni bázisáról

A Wizz Air Debreceni Repülőtéren tartott csütörtöki sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy újraindítja járatait a legnépszerűbb nyaralóhelyekre, így júniustól már olyan úti célok is elérhetők, mint a vulkanikus szigetéről ismert Szantorini, a napsütötte mediterrán nyaralóközpont, Palma de Mallorca, a festői parttal rendelkező ciprusi Lárnaka, és Izrael második legnagyobb városa, a Földközi-tengerre tekintő Tel-Aviv. De a Párizsba, Londonba és Eindhovenbe tartó járatait is újraindítja. A járatokra jegyeket a légicég weboldalán és mobilalkalmazásában lehet foglalni.

Szantorini, az egyik legszebb görög szigetForrás: jarekgrafik/Pixabay

A debreceni bázis újraindulása mellett azt is bejelentették, hogy negyedik alkalommal, 2021. szeptember 25-én elstartol a Wizz Air Debrecen Airport Run futóverseny. A versenyzők a sportélményen túl 10 euró értékű a légitársaság járatai szóló utazási utalvánnyal és egyéb ajándékokkal is gazdagabbak lesznek – fogalmaznak a szerkesztőségünkbe küldött közleményben. A futóversenyre itt lehet jelentkezni.

Az utasok a légicég weboldalán, az Utazástervező térkép menüpont segítségével tájékozódhatnak a legfrissebb beutazási feltételekről, de indulás előtt a különböző védettségi igazolványok elfogadása kapcsán is érdemes ellenőrizni az adott ország és város hivatalos konzuli weboldalát. A lista folyamatosan bővül, ám sok helyre továbbra sem elég az oltási igazolvány a beutazáshoz. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek