2021 végén ezeken a járatokon már simán kapcsolódhatunk a netre

2021 végére Európán belül számos további KLM-járat utasai maradhatnak online kapcsolatban és folytathatják a munkát üléseikben. Mintegy 18 Boeing B737-800 repülőgép fedélzetén a KLM Portál három internetes csomagot kínál a személyre szabott információk, frissítések és kirándulások terén a partnereiknek.

A KLM a legrégebbi, eredeti nevén működő légitársaság - illusztrációForrás: b1 foto/Pixabay

A KLM interkontinentális flottájának többségében már van wifi a fedélzeten, de további repülőgépeket is felszerelnek 2022 végére. A Delta Airlines sem marad el ettől az ajánlattól. "A világ összekapcsolása érdekében tett küldetésünk keretében felgyorsítjuk terveink megvalósítását, hogy zökkenőmentes élményt nyújthassunk az utazás során, a gyors, megbízható és streaming minőségű wifi szolgáltatásával" – olvasható a légicég weboldalán.

Az Air France & KLM hírleveléből az is kiderül, hogy a KLM-nek az ügyfelei egészsége és biztonsága iránti elkötelezettségét az APEX Health Safety gyémánt tanúsítványával jutalmazták. A légitársaságok számára ez a legmagasabb szintű egészségügyi és biztonsági elismervény. Mindeközben az Air France a kiemelt ügyfelei előtt ismét megnyitotta a lounge kapuit, akik a belépésre jogosultságot a jegyvásárláskor tudják megszerezni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek