Új útvonalat jelentett be a Ryanair Budapestről

A Ryanair ma bejelentette, hogy új járatot indít Budapestről Torinóba, a gépek novembertől hetente kétszer közlekednek majd az olasz városba.

TorinoForrás: nonmisvegliate/pixabay.com

Az utazni vágyók így téli városnéző, esetleg síeléssel összekötött kiruccanást szervezhetnek a napfényes vidékre, ha pedig változnak a terveik, akkor díjmentesen változtathatnak utazásuk dátumán. A cég nyitási akcióval is kedveskedik a leendő utasoknak, június 18-ig 7139 forinttól lehet jegyet foglalni a 2022 márciusáig történő utazásra a cég weboldalán, mint a Ryanair sajtóközleményéből kiderül.

Az Alpokkal övezett, műemlékekben bővelkedő város legelőkelőbb látnivalói között található a Mole Antonelliana épülete, amely 167,5 méteres magasságával a 19. században a világ legmagasabb kőépülete volt - ma a Nemzeti Mozimúzeum található benne. Népszerű turistacélpont az Egyiptomi Múzeum, a Királyi Palota, de egy egész középkori városrekonstrukciót is felfedezhetünk a Valentino-parkban, mely az 1884-es torinói világkiállításra épült, és egy 15. századi piemonti települést hivatott bemutatni, emellett nem feledkezhetünk meg a több mint 18 km hosszú árkádsorról sem, amelynek eredete a 17. századig nyúlik vissza.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek