Potyautas macska támadta meg egy gép pilótáját

A múlt héten kényszerleszállást kellett végrehajtania a Tarco Aviation szudán fővárosából, Kartúmból Dohába tartó járatának, miután az indulás után körülbelül fél órával egy potyautas macska tört rá a pilótára- Az állat olyannyira leszerelhetetlennek bizonyult, hogy a gép nem folytathatta az útját.

A kép illusztrációForrás: cocoparisienne/pixabay.com

Nem tudni, hogy a pilóta milyen súlyos sérüléseket szenvedett, és azt sem, hogy végül mi lett az állat sorsa. Mivel egyetlen utashoz sem tartozott, a hatóságok azt feltételezik, a macska belopózott a gépbe, míg az a kartúmi nemzetközi repülőtér hangárjában állt. Sajnos az állatot már csak akkor vették észre, amikor túl késő volt, és túl sok galibát okozott: ügyesen kicselezett mindenkit, aki megpróbálta elfogni.

Furcsa módon nem ez az első eset, hogy macska okozzon problémát a repülés kapcsán. 2019-ben a Man-sziget repülőterének biztonsági dolgozói fedeztek fel egy macskát egy házaspár poggyászában, és mivel a házaspár meglepettnek tűnt, előfordulhat, hogy ők sem tudtak a rejtőzésről. 2004. augusztusában szintén a pilótára támadt egy macska egy Brüsszelből Bécsbe tartó gépen, az állat jelenlétéről itt sem tudott senki - derül ki az allthatsinteresting.com cikkéből.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek