„Ugye nem egy macska van benne?” kérdezte a hölgy a kihallgató szobában

Épp a New York-ba tartó gépre akart felszállni egy angol pár, amikor megkérték őket, hogy álljanak ki a sorból a biztonsági átvizsgálás után. De az igazi meglepetés csak ez után jött.

Nick és Voirrey Coole Nick 40. szülinapján ünnepelni indultak az Egyesült Államokba. Szépen összepakoltak, sőt, egy plusz táskát is vittek magukkal az útra, melyet terveik szerint visszafelé a külföldön vásárolt ajándékok és szuvenírek töltenek majd meg. Csakhogy a táska nem volt üres. A pár egyik macskája, Candy ugyanis még otthon bemászott a táskába, és később egy nyikkanással sem jelezte, hogy benne van. A gazdik pedig akaratlanul is magukkal vitték.

A férj elmondása szerint se nem látták, se nem hallották, hogy a cica benne van a poggyászban, egészen addig, amíg a reptéren ki nem derült a dolog. Amikor behívták őket a kihallgató szobába, akkor is csak annyit kérdeztek tőlük zavartan, hogy az övék-e a szóban forgó táska. Semmi ötletük sem volt, hogy mi lehet a gond, majd végül a feleség kérdezett rá, hogy „ugye nem egy macska van benne?"

Mivel láthatóan nem szándékosan vitték magukkal a cicát ezért a reptéri hatóságok eltekintettek a további lépésektől, és a pár a tervek szerint el tudott repülni New York-ba. Candy-ért pedig Nick édesapja jött el a reptérre, és vitte haza a kalandvágyó macskát, írja az Independent.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek