Egy vonat tetején pihenő macska állította meg a forgalmat Londonban

  A cirmos cicát a londoni Euston pályaudvaron, az egyik vonat tetején fedezték fel, körülbelül fél órával a menetrendszerinti indulás előtt. A vonat kedden 21:00 órakor indult volna Manchesterbe, de az utasokat átirányították egy pótvonatra, mert az állomás személyzete jó ideig próbálta lecsalogatni a macskát az akár 200 km/órás sebességgel is száguldani képes vonat tetejéről - írja a bbc.com.

  Ennél veszélyesebb pihenőhelyet nehezen találhatott volna az oktondi cicaForrás: Sarah Broadfield/Avanti West Coast/Facebook

  Persze, nemcsak az a veszély fenyegette az óvatlan állatot, hogy leesik a száguldó vonatról, hanem az is, hogy megcsapja a 25 000 voltos felsővezetékben található áram. Végül két és fél órába telt, mire a macskát sikerült leimádkozni.

  "Szerencsére a kíváncsiság nem ölte meg ezt a macskát, örülünk, hogy nem kellett elhasználni a kilenc életéből egyet sem" - mondta Joe Hendry, a Network Rail vasúti vállalat munkatársa.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek