Három hetet töltött a tengeren megfelelő élelem és víz nélkül a konténerbe zárt cica

A hónap elején az ukrán Star Shine Shipping LTD logisztikai vállalat a Facebook oldalán egy meglehetősen szokatlan történetet posztolt, amely egy kíváncsi macskával esett meg.

A túlélés nagymestere ez a cica, aki feltalálta magát a hosszú út alattForrás: Star Shine Shipping LTD/Facebook

Amikor egy Ukrajnából Izraelig, kétezer kilométert megtett zárt konténert három hét után kinyitottak, a vállalat munkatársai egy szürke macskát találtak benne. A kíváncsi cica akkor bújhatott be, amikor az odesszai kikötőben a szállítmányt berakodták a konténerbe, majd bezárták.

Az állat kissé félénknek tűnt, de egyébként jó állapotban volt annak ellenére, hogy a hosszú utat élelem és víz nélkül tette meg. A társaság Facebook-oldalán közzétett fotóin az is látható, hogy a potyautas a szállítókonténer belsejében egy rakás doboz tetején ült. Az egyik képen néhány megrágott kartondoboz is látható, amelyeket ukrán cukorkákkal töltöttek meg.

A bal oldali fotón a potyautas, a másikon pedig közelebbről is szemügyre vehetőek a szétrágott dobozok, amikből élelemhez jutottForrás: Star Shine Shipping LTD/Facebook

Bár csak találgatni lehet, hogy a macska hogyan élte túl a három hetes utazást, a társaság tagjai és a Facebook hozzászólók szerint az édességek mentették meg az életét és a fémkonténerben lecsapódott pára. Az állat teljes mértékben felépült miután a logisztikai vállalat igazgatója gondozásába vette – írja az odditycentral.com.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek