Valódi társaság vagy művészeti projekt az új izlandi légicég?

  Tavaly ilyenkor még arról számoltunk be, hogy miután a WOW Air izlandi légitársaság 2019-ben csődbe ment és beszüntette a járatait, helyét a Play nevű légicég veheti át, most azonban felbukkant egy új jelentkező is, a MOM Air névre keresztelt fapados légitársaság, melynek logójában sokan a WOW Air logójának fordítottját vélik felfedezni, még ha a társaság állítja is, hogy nincs kapcsolat a két név között - derül ki a lonelyplanet.com cikkéből.

  Forrás: momair.is

  A MOM Air ugyanakkor a honlapja szerint a hajdani WOW Airhez hasonlóan fapados járatokat tervez indítani Európa és az Egyesült Államok között az izlandi főváros, Reykjavík melletti Keflavik repülőtérről. Az alacsony jegyárakért cserébe viszont a fedélzeten minden szolgáltatás fizetős lenne, a csomagelhelyeztés és az ülésválasztás mellett előfordulhat, hogy a WC-papírért, a kézi szappanért és az elektronikus eszközökért is külön kell majd fizetni.

  A MOM Air emellett néhány szokatlan marketingtrükkel is él: megpendítették például, hogy indítanak járatok csak koronavírus-fertőzött utasoknak, emellett az egyes járatok első két ülését ingyen adják. A légitársaság küldetése ugyanakkor az, hogy javítsa a nők előrejutási lehetőségeit a légiiparban.

  A MOM Air tényleg egy légitársaság, vagy ez csak egy művészeti projekt? A Reykjavik Grapevine szerint mindez egy művészeti alkotás, és, hogy a weboldalt nemrégiben egy izlandi művész regisztrálta. Talán hamarosan kiderül az igazság.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!