Érkezik az új izlandi fapados légitársaság

Izlandon új, fapados légitársaság formálódik, mely eddig WAB munkanéven futott, végül Playnek fogják hívni. Az előkészületek már április óta, nem sokkal a WOW Air csődje utántól kezdve zajlanak, a társaság színe a piros lesz. Mint Arnar Már Magnússon vezérigazgató, a négy alapítótag egyike elmondta, azért választották ezt, mert hozzá a szenvedély képzete társul - írja Iceland monitor.

Forrás: icelandmonitor.mbl.is

A Play a tervei szerint 1000 jegyet ajándékoz el a weboldalán, ehhez az érdeklődőknek a flyplay.com oldalon kell regisztrálniuk. Ebben a hónapban egyébként már a jegyárusítások is elkezdődnek.

Az alapítók közül néhányan a WOW9-nál töltöttek be veeztő pozíciókat, és ők adták az ideiglenes WAB nevet is, melyet a We Are Back (Visszatértünk) szavakból képeztek. Új munkatársakat is terveznek felvenni, a nyitott pozíciók listája itt található.

A társaság 200 üléses Airbus A320-asokat fog bérelni, kezdetben, ezen a télen két gép repül hat európai úti célra, jövő nyárra hat gépre bővítik majd a flottát, és tavasszal már Észak-Amerikába is terveznek járatot indítani.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek