Ma éjfélig 20 százalékkal adja olcsóbban jegyeit a Wizz Air

Az Air France-KLM és az Emirates után a Wizz Air is jóárasította repjegyeit – igaz, a fapados cég nem két hétig, mindössze ma, azaz szeptember 4-én éjfélig akciózik. Ugyanakkor nemcsak néhány úti célra, hanem a légitársaság teljes hálózatában megtalálható városokba lehet 20% kedvezménnyel jegyet foglalni. A szerkesztőségünkbe érkezett közleményben kiemelik, hogy a 20% kedvezmény a viteldíjakra vonatkozik, beleértve az adókat és a nem választható költségeket, de nem vonatkozik az adminisztrációs költségre.

Mágikus szépségű helyekre vágynak? Akkor utazzanak Máltára, vagy kattintsanak a képre, amely alatt gazdag galériát találnak!Forrás: Travelo

Dubaj, Ciprus, Nizza, Ibiza, Palma de Mallorca, Tenerife, Korfu, Málta vagy a Vörös-tenger partján fekvő Eilat – csak néhány hely azok közül, ahova az ősszel olcsóbban juthatnak el. De ha pl. úgy érzik, hogy a magyar futballválogatottnak szurkolnának Cardiffban, hát azt is megtehetik: Budapestről és Debrecenből közvetlen járattal repülhetnek Wales fővárosába úgy, hogy közben a jegyár ötödét megspórolják.

De akár az egész családot is meglephetik egy fahéjillatú karácsonyi vásározással mondjuk Berlin, Brüsszel, Stockholm vagy Marosvásárhelyre érkezve, az utóbbi helyre pl. októbertől már naponta indít járatot a Wizz Air. Na, de a lényeg, hogy ma éjfélig Budapestről és Debrecenből 2990 forinttól lehet repülőjegyeket foglalni 44 ország nagyvárosainak egyikébe a légicég weboldalán vagy mobilalkalmazásán keresztül. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek