Újabb orosz nagyvárosba indít közvetlen járatot a Wizz Air

A Wizz Air októbertől minden nap közlekedő járattal köti össze az erdélyi Marosvásárhelyet a magyar fővárossal, valamint új útvonalat indít Budapestről az oroszországi Kazanyba – olvasható a légitársaság közleményében. 

Az Angyali üdvözlet templom a vatikáni Szent Péter-bazilika kicsinyített másaForrás: Christo / Wikipedia

Marosvásárhely 2006 óta része a Wizz Air hálózatának, jelenleg heti két járattal biztosít közvetlen összeköttetést Budapest és a Székelyföld legnagyobb városa között, októbertől azonban már minden nap indít majd repülőgépet Marosvásárhelyre és vissza. 

Moszkva és Szentpétervár után Kazany a harmadik oroszországi úti cél a Wizz Air Budapestről elérhető hálózatában. Kazany Tatárföld fővárosa, pezsgő egyetemi központ és sportfőváros, amely az elmúlt években a FINA vizes világbajnokságnak és a tavalyi futball-világbajnokság több mérkőzésének is otthont adott.

Kazánba szerdán és vasárnap közlekedik majd Wizz Air-járat Budapestről. Idén ez már a negyedik új desztináció a magyar fővárosból: tavasszal London Gatwick és Oslo, júniusban pedig a spanyolországi Castellón irányába indult új járat, így most már 30 ország 67 úti célja elérhető Budapestről a légitársaság gépeivel.

A kazáni kremlForrás: A.Savin / WikiPhoto

A marosvásárhelyi járatokra 2 990 forinttól, a Kazany és Budapest között közlekedő gépekre pedig 9190 forinttól lehet jegyeket foglalni a légitársaság weboldalán.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek