Októbertől minden nap repül Dubajba a Wizz Air

Bővíti Budapestről Dubajba közlekedő járatai számát téli menetrendjében a Wizz Air. Október 27-től a jelenlegi heti 2 helyett 7 járat közlekedik majd az útvonalon, azaz minden nap elérhető lesz a magyar fővárosból a közel-keleti turistaparadicsom – olvasható a légitársaság közleményében.

A Burj Khalifa 125. emeletéről kinézve a világ egyik legnépszerűbb szelfi-helyét látjuk.Forrás:Travelo / fdora

2013-ban szállt fel Budapestről az első, közvetlen Wizz Air-járat az Egyesült Arab Emírségek sivatagi metropoliszába, ahova az idei ősztől már a flotta legújabb és leghalkabb gépeivel repülhetnek majd az utasok, az Airbus A321neo repülőgépek ugyanis a legmodernebb technológiát képviselik a légiközlekedésben.

25 százalékkal több acélt használtak fel az Ain Dubai felépítéséhez, mint amennyi vasból az Eiffel-torony készült – ez 9 000 tonna acélt jelentForrás: DTCM

Zajterhelésük 50 százalékkal alacsonyabb a korábbi modellekéhez képest és környezetvédelmi szempontból is a világ élvonalához tartoznak, üzemanyag-fogyasztásuk 20 százalékkal, nitrogén-oxid-kibocsátásuk pedig csaknem 50 százalékkal kevesebb, így a Wizz Air a legkisebb ökológiai lábnyommal rendelkező európai légitársaság – teszik hozzá a közleményben.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek