Már a Narancsvirágok partjára is repülhetünk a Wizz Air járatával

Idén ez a hatodik új úti cél a Wizz Air magyarországi hálózatában: az előző hónapokban Budapestről London Gatwick és Oslo, Debrecenből Palma de Mallorca, Lárnaka és Málta vált elérhetővé. A virágzó narancsfákról elnevezett Costa del Azahar pedig a homokfövenyes strandok vidékére repíti az utazókat.

Forrás: shutterstock.com

A partvidéken egymást érik az olyan festői fekvésű történelmi városok és épületek, mint például Peñiscola tengerparti erődje, illetve Castellón, melynek városa elsősorban hagyományos kerámiaiparáról ismert. De ha itt járunk gótikus műemlékeit és a tengeri ételek legjavát kínáló éttermeit is ajánlott felkeresni. Jegyet pedig már júliusra is érdemes foglalni, mert a közeli Benicàssim ekkor ad otthont az egyik legnagyobb spanyol könnyűzenei fesztiválnak - olvasható a sajtóközleményben.

A Budapestről és Debrecenből elérhető spanyolországi városok között Castellón a nyolcadik a sorban Madrid, Barcelona, Malaga, Alicante, Tenerife, Ibiza és Palma del Mallorca után. Az új járatra, ami szerdán és vasárnap közlekedik 10 490 forinttól* foglalhatók jegyek a légitársaság honlapján.

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek