Hamarosan nyit Budapest legmenőbb körfolyosós jégpályája

Idén újra várnak minden korizni vágyó gyereket és felnőttet Budapest egyetlen körfolyosós jégpályáján, Csepelen. A több mint 2000 m²-es fantasztikus panorámájú pálya egy 800 m²-es, egy kisebb 300 m²-es és egy 200 m²-es tanuló pályából áll, amiket 250 méternyi jégfolyosó köt össze.

A Csepel Jégpark hamarosan várja a korcsolyázás szerelmeseitForrás: Csepel Jégpark/Facebook

November 26-án tárja ki kaput a korisok népszerű helye, hogy hétköznap 14 és 21 óra között, hétvégente pedig egész álló nap, 8 és 21 óra között élvezhessék a csúszkálást a vendégek. Érdemes sötétedés utánra is betervezni egy korizást, mert a kivilágított pálya csodálatos látványt nyújt.

Idén februárban, amikor még nyitva volt a hely, kolléganőnk a helyszínről videós élménybeszámolóval jelentkezett be, amit ide kattintva megnézhettek.

A belépődíj 3 éves kor felett 2000 foritnt személyenként, míg a csepeli lakosoknak a lakcímkártáyuk felmutatása után kedvezményes, 1200 forintos belépti díjat kell fizetniük. Akinek nincs korcsolyája, az se búsuljon, mert 1000 forintért tud bérelni 25-48-as méretekben. További információkat a pálya weboldalán és Facebook-oldalán olvashattok.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek